سومین آیین سوگ «امینِ ایران» با موضوع زنان و خانواده برگزار می‌شود

سومین آیین گرامیداشت «امینِ ایران» به یاد رهبر حکیم انقلاب، خانواده شهیدشان و با گرامیداشت مقام شهدای خانوادگی در تالار وحدت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آستانه روز خانواده و با گرامیداشت مقام شهدای خانوادگی آیین «امین ایران ۳-روایت مهر» در بزرگداشت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب که به همراه خانواده گرانقدرشان به فیض شهادت نائل آمدند به همت معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل تالار وحدت برگزار خواهد شد.

عنوان «امینِ ایران» برگرفته از تخلص «امین» است که رهبر شهید انقلاب در سروده‌های خود از آن استفاده می‌کردند و به همین مناسبت برای این آیین سوگ انتخاب شده است.

سومین آیین سوگ «امینِ ایران» فردا _چهارشنبه بیستم خرداد_ از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

سومین آیین سوگ «امینِ ایران» با موضوع زنان و خانواده برگزار می‌شود

نخستین آیین گرامیداشت «امینِ ایران» به مناسبت اربعین شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ۲۳ فروردین‌ ماه با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.

دومین آیین گرامیداشت «امینِ ایران» به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به یاد رهبر شهید انقلاب و با هدف پاسداشت نگاه و حمایت ایشان از پیشرفت‌های علمی کشور، ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور جمعی از فعالان حوزه علم و فناوری، در تالار وحدت برگزار شد.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند ۱۴۰۴، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله نهم اسفندماه ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند همچنین در حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب استان هرمزگان، ۱۶۸ نفر از جمله دانش‌آموزان، کادر آموزشی و برخی از والدین دانش‌آموزان شهید و ۹۵ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

حملات نیروهای آمریکایی صهیونیستی علیه کشورمان در روزهای اخیر همچنان ادامه داشت و شماری از هموطنانمان در این حملات به شهادت رسیدند. آتش‌بس موقت میان تهران و واشنگتن برقرار شده است.

کد خبر 978155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.