جدیدترین اخبار پیش‌بینی هواشناسی ایران/ بارندگی‌ در مناطق مستعد و افزایش دما در شمال کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: امروز و فردا با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور، در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ابرناکی، گاهی وزش باد، رگبار و رعد و برق رخ می‌دهد.

وی افزود: در شمال شرق، شرق، جنوب سمنان و تهران، افزایش وزش باد و گاهی خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و بعد از ظهر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید مورد انتظار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، شرق سواحل دریای خزر، ارتفاعات خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ابرناکی، گاهی وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

ضیائیان خاطرنشان کرد: روز جمعه تنها در گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات خراسان رضوی، رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و از چهارشنبه تا اواخر هفته، در نوار شرقی کشور، وزش باد و در بعضی ساعات خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود، همچنین از روز سه‌شنبه تا اواخر هفته، در نوار شمالی کشور، روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 977621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.