قیمت جدید نان در زنجان اعلام شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: طبق مصوبه تنظیم بازار نان در زنجان ۶۰ درصد گران شد.

نرگس مرادخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد:بر اساس مصوبه ابلاغی، قیمت انواع نان از ساعت ۲۴ امشب در تمامی واحدهای نانوایی استان زنجان افزایش یافته و از بامداد فردا نان با نرخ‌های جدید به شهروندان عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه قیمت نان در ماه‌های گذشته متناسب با افزایش هزینه‌های تولید اصلاح نشده بود، افزود: در این مدت نانوایان بارها مشکلات خود را در زمینه افزایش هزینه‌های جاری، دستمزد نیروی کار، هزینه‌های انرژی، بیمه، حمل‌ونقل و سایر هزینه‌های مرتبط با تولید نان مطرح کرده بودند و خواستار بازنگری در نرخ‌ها بودند.

معاون استاندار زنجان گفت: پس از بررسی‌های کارشناسی و برگزاری جلسات متعدد با دستگاه‌های ذی‌ربط، نرخ جدید نان با هدف ایجاد تعادل میان هزینه‌های تولید و حفظ کیفیت محصول تعیین و برای اجرا به نانوایی‌های استان ابلاغ شد.

مرادخانی با بیان اینکه افزایش قیمت نان به طور میانگین حدود ۶۰ درصد است، تصریح کرد: این تغییر نرخ در تمامی واحدهای نانوایی استان اجرایی خواهد شد و دستگاه‌های نظارتی نیز بر نحوه اجرای مصوبه و رعایت نرخ‌های مصوب نظارت خواهند داشت.

وی تأکید کرد: کیفیت نان، رعایت وزن چانه و عرضه مناسب به شهروندان از جمله مواردی است که همزمان با اجرای نرخ‌های جدید مورد رصد و کنترل قرار خواهد گرفت و با هرگونه تخلف احتمالی برخورد خواهد شد.

وی افزود: بر اساس نرخ‌های جدید اعلام شده، قیمت نان لواش ۱۷۰۰ تومان، بربری ۶۵۰۰ تومان، سنگک معمولی ۷۰۰۰ تومان، سنگک کامل ۸۴۰۰ تومان، تافتان معمولی ۲۷۰۰ تومان، تافتان کامل ۳۲۴۰ تومان، کنجدی ۲۰۰۰ تومان و فطیر ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شده است.

مرادخانی گفت: با این حساب شهروندان زنجانی از نخستین ساعات فردا نان مورد نیاز خود را با قیمت‌های جدید خریداری خواهند کرد.

کد خبر 977588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.