تیم ملی فوتبال ساحلی در مسیر جام‌جهانی با اردوهای منظم

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی گفت: قرار است لیگ ما آغاز شود و مقرر شده است تا با پیگیری لیگ‌برتر، اردوهای ما به‌صورت منظم برگزار شود تا ما برای مقدماتی جام‌جهانی آماده شویم.

علی نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال‌ ساحلی ایران به میزبانی تهران اظهار کرد: پس از پایان مسابقات المپیک ساحلی، ملی‌پوشان یک استراحت یک‌ماهه انجام دادند؛ اکنون برای مقدماتی جام‌جهانی که در آبان برگزار می‌شود، آماده می‌شویم.

وی افزود: از دوازدهم خرداد نخستین اردوی آماده‌سازی‌مان را در تهران برگزار کردیم، در ادامه قرار است لیگ ما آغاز شود و مقرر شده است تا با پیگیری لیگ‌برتر، اردوهای ما به‌صورت منظم برگزار شود تا ما برای مقدماتی جام‌جهانی آماده شویم.

برای مقدماتی جام‌جهانی با ترکیبی از جوانان و باتجربه‌ها ادامه می‌دهیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران درباره ترکیب تیم ملی ایران بیان کرد: کاری است که حدود پنج سال است آغاز کردیم و به‌مرور به نقطه‌ای که اکنون در آن هستیم، رسیدیم؛ حدود هشت نفر از ملی‌پوشان تیم ملی بازنشسته شدند و جای خود را به جوان‌ترها دادند، ترکیب ما ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه است، این نشان می‌دهد که روند ما درست بوده است و با همین جوانان برای مسابقات پیش‌رو ادامه می‌دهیم.

تیم ملی فوتبال ساحلی در مسیر جام‌جهانی با اردوهای منظم

وی درباره رقابت‌های بین‌المللی که قرار است در مرداد به میزبانی روسیه برگزار شود، تصریح کرد: روسیه هر سال تورنمنت بسیار خوبی برگزار می‌کند و سال جاری قرار است در این اردو شرکت کنیم، چرا که تاثیر بسزایی در روند آماده‌سازی ما دارد؛ با یاری خدا با ترکیب اصلی‌مان در این مسابقات حاضر می‌شویم تا ساحلی‌بازان یک‌پیش‌زمینه‌ای برای رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی داشته باشند.

لیگ‌برتر به آماده‌سازی ما برای جام‌جهانی کمک می‌کند

نادری درباره آغاز لیگ‌برتر فوتبال‌ ساحلی عنوان کرد: سازمان لیگ قرار بود که بازی‌های سال جاری را پایان خرداد برگزار کند، هنوز تا زمان برگزاری فرصت باقی است و تیم‌ها در حال تدارک هستند؛ لیگ پویا و خوبی داریم که برگزاری لیگ‌برتر به تیم ملی بسیار کمک می‌کند، چرا که ما می‌توانیم بازیکن‌ها را در شرایط آماده داشته باشیم، در مقابل فعالیت داشتن بازیکنان در لیگ‌برتر از آسیب‌های پی‌درپی آن‌ها جلوگیری می‌کند، ما نیز سعی می‌کنیم اردوهای آماده‌سازی برای تیم ملی برگزار کنیم.

کد خبر 977522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.