فعالیت شوراها تا آغاز به کار دوره هفتم ادامه دارد

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به ابلاغیه‌های قانونی درباره زمان پایان فعالیت شوراهای اسلامی، گفت: شوراهای شهر و روستا، شهرداران و دهیاران تا آغاز به کار شورای هفتم به فعالیت خود ادامه می‌دهند و مدیریت شهری با قدرت مسیر خدمت‌رسانی را دنبال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمدحسین واثق کارگرنیا،، امروز_یکشتبه هفدهم خرداد_ در دویست‌وشانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر رشت با قدردانی از همراهی اصحاب رسانه با مدیریت شهری، آنان را به‌عنوان «یار سیزدهم شورا» دانست و اظهار کرد: عید بزرگ غدیر را پشت سر گذاشتیم، این عید .سعید را به همه مردم شریف، به‌ویژه سادات گرانقدر تبریک عرض می‌کنم و با آرمان‌های والای الهی تجدید پیمان کرده و بر عهد و بیعت همیشگی خود با ولی‌امر زمان استوار می‌مانیم؛ چرا که تمسک به ولایت، تنها مسیر صیانت از هویت شیعی و اعتلای پرچم عدالت‌خواهی در جهان معاصر است.

وی با اشاره به چهاردهم خردادماه، سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، افزود: امام راحل با تبیین جایگاه ولایت فقیه، چراغی برافروخت که در تلاطم دوران، راهنمای بصیرت و وحدت امت اسلامی شد. ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، بار دیگر با آرمان‌های بلند ایشان تجدید میثاق کرده و بر استمرار آن مسیر نورانی در سایه ولایت تأکید می‌کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تبریک سالروز ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع) خاطرنشان کرد: آن امام همام که اسوه حلم و بردباری بود، در فضیلت خدمت به مردم فرمودند: «همانا خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازهای مردم تلاش می‌کنند و آنان در روز قیامت در امان و آسایش خواهند بود.»

کارگرنیا با اشاره به فرارسیدن روز مباهله تصریح کرد: مباهله، روز تجلی حقانیت اسلام ناب محمدی (ص) و سندی روشن بر فضیلت خاندان عصمت و طهارت (ع) است. در آیه مباهله، خداوند متعال وجود مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) را به منزله جان پیامبر اکرم (ص) معرفی کرده و بر مقام والای پنج‌تن آل‌عبا مهر تأیید ابدی زده است.

وی همچنین با اشاره به روز جهانی صنایع‌دستی گفت: صنایع‌دستی جلوه‌گاه هنر اصیل، تمدن کهن و خلاقیت هنرمندانی است که هویت ملی و فرهنگی این سرزمین را پاس می‌دارند، لذا حمایت مستمر از هنرمندان این حوزه، علاوه بر صیانت از میراث فرهنگی، می‌تواند به توسعه اقتصاد بومی و ایجاد اشتغال پایدار کمک کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بر ضرورت حمایت از تولیدات صنایع‌دستی تأکید کرد و افزود: ترویج فرهنگ استفاده از محصولات داخلی و تسهیل مسیر عرضه و صادرات آثار هنرمندان، از مهم‌ترین راهکارهای حمایت از این بخش ارزشمند به شمار می‌رود.

کارگرنیا با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: دل‌های مردم مؤمن و دلدادگان انقلاب اسلامی سرشار از اندوه و در عین حال افتخار به مجاهدت‌ها و فداکاری‌های آن بزرگوار است؛ این مراسم تنها یک آیین تشییع نیست، بلکه جلوه‌ای از قدردانی ملت نسبت به سال‌ها ایثار و خدمت در مسیر عزت و استقلال ایران اسلامی به شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از شهروندان رشت امکان حضور در شهرهای محل برگزاری مراسم را ندارند، انتظار می‌رود تمهیدات لازم برای بهره‌مندی مردم از فضای معنوی این رویداد در شهر رشت فراهم شود؛ مدیریت شهری می‌تواند با فضاسازی مناسب، آماده‌سازی میادین و برگزاری برنامه‌های فرهنگی، زمینه مشارکت شهروندان را فراهم کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید، خاطرنشان کرد: از تیم مذاکره‌کننده ایرانی انتظار می‌رود در مذاکرات، حافظ خون شهدا و عزت ملت ایران باشند و همواره توصیه‌های رهبر شهید درباره بی‌اعتمادی به آمریکا را مدنظر قرار دهند.

کارگرنیا در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ادامه فعالیت شوراهای اسلامی شهر و روستا پرداخت و تصریح کرد: بر اساس اعلام رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، پایان فعالیت دوره ششم شوراها ۴۵ روز پس از برگزاری انتخابات و همزمان با آغاز به کار شورای هفتم خواهد بود.

وی گفت: برخی مباحث مطرح‌شده درباره قائم‌مقامی یا نحوه اداره امور در این فاصله زمانی مبنای قانونی ندارد و بر اساس قانون، شوراها تا آغاز به کار دوره بعدی به فعالیت خود ادامه خواهند داد. همچنین شهرداران و دهیاران نیز تا زمان شروع به کار شوراهای جدید، مسئولیت خود را ادامه می‌دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت ادامه فعالیت مدیریت‌های شهری و روستایی را فرصتی برای تکمیل برنامه‌ها و پروژه‌های در دست اجرا دانست و افزوود این فرصت می‌تواند به شوراها کمک کند تا برنامه‌های خود را با انسجام بیشتری به سرانجام برسانند.

وی با اشاره به برخی شایعات مطرح‌شده در این زمینه خاطرنشان کرد: برخی افراد و گروه‌ها موضوعاتی را مطرح می‌کنند که بیشتر ناشی از برداشت‌های شخصی بوده و پشتوانه قانونی ندارد.

کارگرنیا در پایان تأکید کرد: قانون در این زمینه فصل‌الخطاب است و انتظار می‌رود امور شهری و برنامه‌های مدیریت شهری با همان جدیت و پیگیری گذشته ادامه پیدا کند.

کد خبر 977496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.