شکست حریفان ایران در جام‌جهانی مقابل تیم‌های برزیل و انگلیس

تیم‌های ملی فوتبال مصر و نیوزیلند که حریفان ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ هستند، در دیدارهای تدارکاتی به‌ترتیب مقابل برزیل و انگلیس شکست خوردند.

به گزارش خبزگزاری ایمنا، تیم ملی فوتبال نیوزیلند که نخستین حریف ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ است شامگاه شنبه، شانزدهم خرداد، در دیداری تدارکاتی رودرروی تیم ملی انگلیس قرار گرفت که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان توماس توخل در انگلیس به پایان رسید. هری کین، زننده تنها گل بازی در وقت‌های اضافه نیمه اول بود.

در دیگر دیدار مهم، تیم ملی فوتبال مصر سومین حریف ایران در مرحله گروهی جام جهانی، بامداد امروز _یکشنبه هفدهم خرداد_ به مصاف تیم ملی برزیل رفت که این بازی با نتیجه دو بر یک به سود برزیل به پایان رسید. برونو گیمارش و اندریک برای برزیل و مصطفی زیکو برای مصر در این دیدار گلزنی کردند.

در دو بازی دیگر شامگاه شنبه، تیم ملی آلمان موفق شد با نتیجه دو بر یک از سد آمریکا، یکی از میزبانان این رقابت‌ها، عبور کند. در این دیدار، «کای هاورتز» و «لروی سانه» برای آلمان گلزنی کردند و تک‌گل آمریکا را «آنتونی رابینسون» به ثمر رساند. بازیکنان آلمان با این پیروزی نهمین برد متوالی خود را به ثبت رساندند.

در دیگر دیدار، پرتغال با نتیجه دو بر یک شیلی را شکست داد. «گونچالو گدس» و «برونو فرناندز» گل‌های پرتغال را به ثمر رساندند و «لوکاس سپدا» در وقت‌های تلف‌شده یکی از گل‌ها را جبران کرد. این دیدار با اخراج «رافائل لیائو» در پایان نیمه نخست نیز همراه بود. «کریستیانو رونالدو» نیز تنها در نیمه نخست برای پرتغال به میدان رفت.

کد خبر 977327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.