ارائه خدمات رایگان گازرسانی به مددجویان کمیته امداد در کردستان

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: سال گذشته تعداد ۱۲۲ مورد اشتراک‌پذیری رایگان برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در استان انجام شده که ارزش ریالی آن ۲۵۸ میلیون ریال بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، احمد فعله‌گری در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان اظهار کرد: بر اساس بند (د) ماده ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۲، افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور، برای یک‌بار از پرداخت حق انشعاب گاز طبیعی معاف هستند.

وی افزود: سال ۱۴۰۴، تعداد ۱۲۲ مورد اشتراک‌پذیری رایگان برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در استان انجام شده که ارزش ریالی آن بالغ بر ۲۵۸ میلیون ریال بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان با اشاره به تعداد مشترکان تحت پوشش کمیته امداد در استان گفت: در حال حاضر ۶۰ هزار و ۵۶۳ اشتراک گاز متعلق به خانوارهای تحت پوشش این نهاد حمایتی است.

فعله‌گری با ارائه آماری از اقدامات حمایتی شرکت گاز در حوزه لوله‌کشی داخلی منازل مددجویان، عنوان کرد: سال جاری هزینه اجرای لوله‌کشی داخلی ۵۱ باب منزل مسکونی مددجویان به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۲۷۴ میلیون و ۹۸۶ هزار ریال توسط شرکت گاز استان کردستان تأمین و پرداخت شده است.

وی با اشاره به میزان بخشودگی هزینه گاز طبیعی برای مددجویان کمیته امداد تصریح کرد: حجم گاز طبیعی بخشوده شده برای این مشترکان ۱۰۸ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۷۶۳ مترمکعب بوده است که ارزش ریالی آن به ۱۷۱ میلیارد و ۶۸۷ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۲۰۱ ریال می‌رسد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان این اقدامات را در راستای حمایت از گروه‌های کم‌برخوردار و تحقق مسئولیت‌های اجتماعی شرکت گاز عنوان کرد.

در پایان این دیدار، رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان ضمن قدردانی از خدمات و همکاری‌های شرکت گاز استان کردستان، با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان این شرکت تقدیر کرد.

کد خبر 977089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.