پس از عملیات طوفان‌الاقصی، هیمنه رژیم صهیونیستی و حامیان آن با چالش جدی روبه‌رو شد

فرمانده دانشگاه امیرالمومنین (ع) نیروی زمینی سپاه با اشاره به تحولات منطقه و شکل‌گیری جبهه مقاومت گفت: پس از عملیات طوفان‌الاقصی، هیمنه رژیم صهیونیستی و حامیان آن با چالش جدی روبه‌رو شد و جریان مقاومت در کشورهای مختلف با قدرت بیشتری در برابر ظلم و اشغالگری ایستاد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه حضرت امیرالمومنین علیه السلام؛ سردار حسن حکمتیان، در آیین اختتامیه کاروان دوی امدادی به مناسبت بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در میدان امام حسین (ع) اصفهان، اظهار کرد: فرهنگ ایثار، مقاومت و مجاهدت که در دوران دفاع مقدس شکل گرفت، امروز به درختی تنومند تبدیل شده است که ریشه‌های آن در ایمان، ولایت‌مداری و فداکاری مردم ایران قرار دارد.

وی با تبریک عید سعید غدیر خم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی دانست و با اشاره به واقعه غدیر خم افزود: پیامبر اکرم (ص) در روز غدیر با معرفی امیرالمؤمنین علی (ع) مسیر هدایت امت اسلامی را ترسیم کردند و این واقعه بزرگ، نقطه تکامل دین و اتمام رسالت الهی بود.

فرمانده دانشگاه امیرالمومنین (ع) نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی احیاگر اسلام ناب محمدی بود، تصریح کرد: امام خمینی (ره) با اندیشه الهی، شجاعت و استقامت خود توانستند اسلام را از حاشیه به متن جامعه بازگردانند و معادلات سیاسی جهان را دگرگون کنند؛ حرکتی که امروز پس از گذشت دهه‌ها همچنان الهام‌بخش ملت‌های آزاده جهان است.

وی ادامه داد: ملت ایران در طول بیش از چهار دهه گذشته با تکیه بر رهبری، وحدت و حضور در صحنه توانسته است در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کند و به الگویی برای ملت‌های آزادی‌خواه تبدیل شود.

فرمانده دانشگاه امیرالمومنین (ع) با اشاره به تحولات منطقه و شکل‌گیری جبهه مقاومت اظهار کرد: پس از عملیات طوفان‌الاقصی، هیمنه رژیم صهیونیستی و حامیان آن با چالش جدی مواجه شد و جریان مقاومت در کشورهای مختلف با قدرت بیشتری در برابر ظلم و اشغالگری ایستاد.

وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه مردم، رزمندگان و نیروهای مسلح خود توانسته است ضمن دفاع از امنیت و منافع ملی، به نقطه امیدی برای ملت‌های مظلوم منطقه تبدیل شود.

این فرمانده دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از برگزارکنندگان کاروان پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: این حرکت فرهنگی و ارزشی که سال‌هاست با محوریت پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار می‌شود، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره)، شهدا و رهبر معظم انقلاب است.

فرمانده دانشگاه امیرالمومنین (ع) نزسا خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شرایط موجود، برنامه‌های این کاروان در شهرهای مختلف استان اصفهان از جمله بهارستان، نجف‌آباد، زرین‌شهر و اصفهان برگزار شد و با استقبال گسترده مردم همراه بود.

حکمتیان با تقدیر از حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی اظهار کرد: ملت ایران در همه عرصه‌ها نشان داده‌اند که پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و این وحدت و انسجام ملی، مهم‌ترین سرمایه کشور در برابر تهدیدهای دشمنان است.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح با اشراف اطلاعاتی، آمادگی عملیاتی و هماهنگی کامل، آماده اجرای مأموریت‌های محوله هستند و در صورت صدور فرمان از سوی فرماندهی کل قوا، با قدرت از منافع و امنیت کشور دفاع خواهند کرد.

کد خبر 976882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.