قاچاقچیان سوخت در استان بوشهر ۲۵۶ میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر از صدور حکم محکومیت ۲۵۶ میلیاردی برای چهار قاچاقچی سوخت در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید موسی حسینی از صدور حکم محکومیت برای چهار قاچاقچی سوخت در شهرستان عسلویه خبر داد و اظهار کرد: در این پرونده ۹۹ هزار و ۱۰۰ لیتر سوخت قاچاق کشف شد.

وی افزود: پس از کشف این میزان سوخت قاچاق توسط ضابطان و تشکیل پرونده در تعزیرات حکومتی، موضوع به صورت ویژه رسیدگی شد و شعبه رسیدگی‌کننده پس از بررسی مستندات و دفاعیات متهمان، حکم مقتضی را صادر کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر عنوان کرد: بر اساس رأی صادره، علاوه بر ضبط کامل محموله‌های سوخت قاچاق به نفع دولت، چهار متخلف به پرداخت مبلغ ۲۵۶ میلیارد و ۴۱۳ میلیون ریال جزای نقدی، معادل دو برابر ارزش ریالی سوخت کشف شده، محکوم شدند.

حسینی با بیان اینکه این حکم بیانگر عزم جدی دستگاه‌های نظارتی و قضایی برای مقابله با قاچاق در سواحل خلیج‌فارس است، تصریح کرد: استان بوشهر به دلیل موقعیت جغرافیایی و ساحلی بودن، همواره در معرض فعالیت باندهای سازمان یافته قاچاق قرار دارد و برخورد با این تخلفات با قاطعیت و بدون اغماض انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تعزیرات حکومتی با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی مقابله جدی دارد، گفت: رسیدگی سریع و قاطع به پرونده‌های مفاسد اقتصادی، احتکار کالاهای اساسی، گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه و قاچاق کالا و ارز در اولویت برنامه‌های این اداره‌کل قرار دارد و هیچ‌گونه مماشاتی با سودجویان نخواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر خاطرنشان کرد: گشت‌های مشترک نظارتی با همکاری دستگاه‌های مرتبط به‌صورت مستمر در سطح بازار، انبارها، مراکز نگهداری کالا و مبادی ورودی و خروجی استان انجام می‌شود و هرگونه تخلف در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

حسینی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، مراتب را از طریق سامانه‌های اعلان‌شده اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی لازم صورت گیرد و از تضییع حقوق عمومی جلوگیری شود.

کد خبر 976599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.