بازسازی ۲۰۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده از جنگ در خوزستان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان از آسیب‌دیدگی بیش از ۶۰۰۰ واحد مسکونی در استان بر اثر حملات متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی در جنگ تحمیلی سوم خبر داد و گفت: تا کنون با همکاری شهرداری، استانداری و بنیاد مسکن ۲۰۰۰ واحد مرمت شده‌اند.

محمود اکبری فضلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی سوم بیش از ۶۰۰۰ واحد مسکونی در استان خوزستان دچار خسارت شدند که از این تعداد حدود ۵۰۰۰ واحد با آسیب‌های جزئی از جمله شکستگی شیشه، در و پنجره روبه‌رو شدند.

وی افزود: با همکاری مجموعه‌های شهرداری، استانداری خوزستان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون عملیات مرمت دو هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده انجام شده و روند بازسازی سایر واحدها نیز در حال پیگیری است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با اشاره به واحدهای نیازمند بازسازی کامل تصریح کرد: بیش از ۵۰ واحد مسکونی به دلیل شدت خسارت‌ها نیازمند نوسازی کامل هستند که عملیات تخریب این واحدها انجام شده و مراحل اجرایی ساخت و نوسازی آنها آغاز شده است.

اکبری فضلی خاطرنشان کرد: شهرستان اندیمشک بیشترین میزان خسارت به واحدهای مسکونی را در میان شهرستان‌های استان متحمل شده است.

وی ادامه داد: تاکنون از مجموع ۱۶۰ خانوار آسیب‌دیده که منازل آنها در جریان این جنگ دچار خسارت شده است، ۶۰ خانوار تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کرده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان گفت: میزان تسهیلات ودیعه برای خانوارهای ساکن مناطق شهری ۶۰۰ میلیون تومان و برای خانوارهای روستایی ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است و پرداخت این تسهیلات برای سایر متقاضیان واجد شرایط نیز در حال انجام است.

کد خبر 975550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.