آغاز برداشت ریواس در مناطق كوهستانی استان اصفهان

خبرگزاری ایمنا: رييس اداره بهره برداري اداره كل منابع طبيعي و آبخيز داري استان اصفهان گفت: برداشت ریواس در مناطق کوهستانی اصفهان آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت ماه در استان ادامه دارد.

به گزارش ایمنا، میرطالبی با اشاره به این که بیشترین برداشت این گیاه از مناطق کوهستانی انارک شهرستان نایین است، افزود: پیش بینی می شود بیش از ۱۱ تن ریواس از مناطق کوهستانی استان اصفهان برداشت شود. وی بیان داشت: علاوه بر انارک، در شهرستان های سمیرم، تیران و کرون، گلپایگان، فریدن، چادگان، میمه و نطنز این گیاه به طور طبیعی می روید .
رييس اداره بهره برداري اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان اصفهان با تاکید بر این که۵۵۰ هزار هكتار از اراضی استان اصفهان رویشگاه طبیعی این گیاه است، اظهار داشت: این گیاه هنگام بهار در ارتفاعات زاگرس و البرز و مناطق برخوردار از آب های راکد می روید.
وی ریواس را سرشار از ویتامین های A و B و c ، کلسیم، سدیم و پتاسیم دانست و تاکید کرد: ریواس در درمان یرقان، خونریزی روده ای، ورم ملتحمه ی چشم، جراحات ناشی از ضربات و صدمات جسمانی، زخم های چرکی سطحی و سوختگی های حرارتي کاربرد دارد.
میرطالبی یادآور شد: ریواس یا ریباس یا ریواج گیاهي علفی از تیره ترشك ها و دارای ساقه های هوایی و برگ های آن محتوی مواد ذخیره ای و اسیدی است.

کد خبر 97553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.