از حاکمیت تمام‌عیار تنگه هرمز سرسوزنی کوتاه نمی‌آییم

امام جمعه کرمانشاه گفت: دشمن ایران باید بدانند ملت ایران از خون امام شهیدش و خون شهیدان والامقام تا دانش‌آموزان معصوم مدرسه میناب و سایر شهدا، و از احقاق حقوقش به ویژه حاکمیت تمام‌عیار بر تنگه هرمز، سر سوزنی کوتاه نخواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، آیت الله حبیب‌الله غفوری امروز_ جمعه هشتم خرداد_ ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوا الهی، با اشاره به آیه ۴۵و۴۶ سوره مبارکه انفال به تبیین وظایف مسلمانان در رویارویی با دشمنان اسلام پرداخت و اظهارکرد: خداوند متعال به مؤمنان فرمان می‌دهد که در برابر هجوم دشمنان ثابت قدم باشند و با ذکر و توکل برخدا، قدرت و پیروزی را از جانب او بدانند و شرط دیگر پیروزی بر دشمنان، اطاعت از خداوند و رسولش را عنوان کرد.

وی تأکید کرد که دشمن تنها به جنگ نظامی اکتفا نمی‌کند، بلکه پیش از آن جنگ روانی و تبلیغاتی را برای تضعیف روحیه و اعتماد جامعه اسلامی به راه می‌اندازد و افزود: در گذشته دشمن با طبل و شیپور و کاروان‌های تبلیغاتی سعی در تضعیف روحیه مسلمانان داشت، اما امروز امپراتوری رسانه‌ای صهیونیسم بین‌الملل و آمریکا با در اختیار داشتن فضای مجازی، ماهواره‌ها و رسانه‌های گسترده، نود درصد فعالیت خود را به جنگ تبلیغاتی اختصاص داده و تنها ده درصد به جنگ نظامی می‌پردازد.

امام جمعه کرمانشاه گفت: در چنین شرایطی اگر جامعه اسلامی اطاعت از خدا، پیامبر و رهبر خود را محور قرار ندهد، به راحتی تحت تأثیر القائات و دروغ‌های دشمن قرار می‌گیرد و خداوند در این آیه شریفه شرط نجات و پیروزی را همین اطاعت قرار داده است.

آیت‌الله غفوری با اشاره به اینکه اطاعت از خدا و پیامبر در زمان حضور ایشان معنا پیدا می‌کند، تصریح کرد: در زمان امام معصوم، اطاعت از امام معصوم واجب است و در عصر غیبت کبری، اطاعت از فقیه عالم متقی جامع‌الشرایط که سکان کشتی جامعه را در دست دارد، در امتداد همان اطاعت از خدا و پیامبر و اولی‌الامر قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: محور وحدت و اتحاد جامعه اسلامی، نگاه به بیان ولی فقیه و رهبر انقلاب است و همه لازم است که این محور را مبنای حرکت خود قرار دهند، چرا که این اطاعت در امتداد فرمان «أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ» قرار دارد.

امام‌جمعه کرمانشاه در ادامه افزود: خداوند به ویژه در زمان جنگ به شدت از نزاع و اختلاف نهی کرده است چراکه در شرایط جنگی همه توجهات باید به سمت دشمن و شناخت موقعیت او معطوف شود تا بتوان بر دشمن غلبه کرد.

آیت‌الله غفوری هشدار داد: اگر در جامعه اسلامی نزاع و اختلاف پیش بیاید و همه درگیر یکدیگر شوند و یکدیگر را هدف بگیرند، دیگر نیازی به دشمن خارجی نیست و دشمن با خیال راحت می‌نشیند و نظاره‌گر فروپاشی جامعه اسلامی خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به شرط «وَاصْبِرُوا» در آیه شریفه، صبر را مخصوص کسی دانست که در حال حرکت است و برای به نتیجه رساندن آن حرکت نیاز به استقامت، پایداری و ایستادگی دارد و افزود: مومن لازم است صبر به هنگام مواجهه با معصیت و صبر به هنگام مواجهه با مصیبت یاد بگیرد، چرا که اگر مؤمن در برابر گناه استقامت نکند، گناه او را زمین می‌زند و شیطان با تداوم معصیت، او را ناامید و مأیوس می‌کند. در مصیبت نیز اگر انسان اهل صبر و توکل نباشد، دچار یأس و ناامیدی می‌شود.

آیت‌الله غفوری با اشاره به پیام رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت هفتم خرداد و تشکیل اولین دوره مجلس شورای اسلامی، این پیام را بسیار جامع، حکیمانه و تکلیف‌محور توصیف کرد که در آن نکات مهمی مورد تأکید معظم‌له قرار گرفته بود و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین محورهای این پیام را وحدت، اتحاد و انسجام ملی دانستند و گفتند رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس تأکید کردند که باید از جنس ملت مبعوث شده باشند؛ ملتی که سه ماه است هر شب در اجتماعات عظیم در سراسر کشور یکپارچه ایستاده و دشمن را مأیوس کرده است.

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب گفت: نمایندگان محترم نقش‌آفرینی خود را در تراز ملتی تنظیم کنند که در دفاع مقدس سوم، ایمان، امید و عمل خود را به اثبات رسانده است.

امام جمعه کرمانشاه در ادامه به تأکید رهبر انقلاب اشاره کرد که صندلی نمایندگی امانت است و نمایندگان باید در تراز این ملت بزرگ و انقلابی عمل کنند.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب که صندلی نمایندگی را سنگر خط مقدم تحول در مسیر پیشرفت کشور دانستند، تأکید کرد: مجلس برای این شکل گرفته که کشور را در مسیر تحول پیش ببرد و انتظار از مجلس شورای اسلامی، تحول‌آفرینی در همه عرصه‌های پیشرفت کشور است.

امام جمعه کرمانشاه تأکید کرد: هم‌افزایی با دولت و قوه مجریه از یک سو و حفظ استقلال قوه مقننه از سوی دیگر که جمع میان این دو را نکته‌ای بسیار حکیمانه و مهم توصیف کردند.

آیت‌الله غفوری محورهای مورد انتظار از مجلس را بر اساس فرمایش رهبر انقلاب نوسازی کشور، گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، رونق تولید و اشتغال، رشد تراز علم و صنعت، اعتلای فرهنگ و اخلاق، مبارزه همه‌جانبه با فساد، مهار تورم و گرانی و محرومیت‌زدایی از ملت عزیز ایران عنوان کرد.

وی تأکید کرد که رهبر معظم انقلاب وحدت ملی را به عنوان اولویت اساسی کشور مطرح فرمودند و خواستار صیانت از آن و پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی شدند. و هشدار داد که دشمن به دنبال تفرقه و تجزیه اجتماعی است و مقابله با این توطئه وظیفه همگانی است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جمله حکیمانه رهبر انقلاب درباره «اختلافات غیرموجه»، این نکته را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: برخی نمایندگان باید در مواضع گذشته خود مرور کنند که کجا منشأ اختلافات غیرموجه بوده‌اند. نباید حتی اختلافات موجه را به تنازع و تفرقه تبدیل کرد و این نشان‌دهنده جایگاه وحدت و انسجام ملی در صدر مسائل راهبردی کشور و نظام است. دشمن نیز این محور را به عنوان مهم‌ترین مانع سر راه خود هدف قرار داده است.

وی هشدار داد که گاهی ما خواسته یا ناخواسته ابزار دست دشمن می‌شویم و مطالبی را ابراز می‌کنیم که جامعه را نگران کرده و به دوقطبی یا چندقطبی تبدیل می‌کند.

آیت‌الله غفوری به اشاره شرایط کنونی گفت: دشمن جنایتکار از یک سو به شدت مستاصل است و برای رسیدن به توافق و تفاهم به هر دری می‌زند و حتی التماس می‌کند، اما از سوی دیگر همان دشمن خونریز و آدم‌خوار تلاش می‌کند مهم‌ترین برگ برنده ملت ایران یعنی تنگه هرمز را از دست ملت خارج کند.

وی به اقدامات دشمن در عبور کشتی‌ها و ناوها با خاموش کردن سامانه‌های راداری و نظارتی از جنوب تنگه هرمز اشاره و تأکید کرد: هم دشمن و هم عوامل او - چه آنهایی که دانسته و چه آنهایی که ندانسته عامل دشمنند - باید بدانند ملت ایران از خون امام شهیدش و خون شهیدان والامقام تا دانش‌آموزان معصوم مدرسه میناب و سایر شهدا، و از احقاق حقوقش به ویژه حاکمیت تمام‌عیار بر تنگه هرمز، سر سوزنی کوتاه نخواهد آمد.

آیت‌الله غفوری در پایان ضمن تبریک عید غدیر و بیان اینکه عید غدیر خم بزگترین عید شیعیان است، و طبق روایات اطعام روز غدیر مورد تاکید سفارش است و ثواب فراوان هم دارد مسلمانان در این روز مبارک این عمل پسندیده را در حد توان انجام دهند.

کد خبر 975107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.