ربات‌ها از جام‌ جهانی فوتبال یاد می‌گیرند + فیلم

نخستین تمرین فوتبال ربات اطلس بدون هیچ مربی انسانی برگزار شد؛ او تنها با تماشای یک صفحه نمایش، حرکات حرفه‌ای را یاد گرفت، اما راز این ربات عجیب چیست؟

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شرکت بوستون داینامیکس ویدیوی جدیدی منتشر کرده که در آن ربات انسان‌نمای «اطلس» در حال یادگیری فوتبال از روی تصاویر مسابقات جام جهانی دیده می‌شود.

این ربات ابتدا حرکات بازیکنان را روی یک نمایشگر بزرگ تماشا می‌کند و سپس وارد زمین تمرین می‌شود تا همان حرکات را بازسازی کند؛ از کنترل توپ و ضربه زدن گرفته تا حفظ تعادل و واکنش‌های سریع.

در این نمایش، اطلس مجموعه‌ای از تمرین‌های فوتبالی را انجام می‌دهد که برای بهبود هماهنگی، زمان‌بندی حرکات، چابکی و کنترل بدن طراحی شده‌اند.

حرکات ربات در طول تمرین طبیعی‌تر و روان‌تر می‌شود و حتی می‌تواند واکنش‌های احساسی بازیکنان را تقلید کند؛ برای مثال بعد از یک حرکت موفق، مثل فوتبالیست‌ها دست‌هایش را بالا می‌برد یا پس از شبیه‌سازی مصدومیت، روی یک زانو می‌نشیند.

کد خبر 975100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.