هم‌دلی مرجعیت و بنیاد شهید در تجلیل از ایثارگران/ برگزاری نخستین همایش شهدای «جنگ رمضان»

برای نخستین‌بار، آیین تجلیل متمرکز از خانواده‌های ۲۴۹ شهید و مجروح جنگ رمضان با همکاری دفتر آیت‌الله سیستانی و بنیاد شهید استان فارس در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد تا برگ زرین دیگری از پیوند مرجعیت و فرهنگ ایثار رقم بخورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله سیدعلا بوشهری نماینده ویژه دفتر آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف در آیین تجلیل از خانواده‌های ۲۴۹ شهید و شماری از مجروحان جنگ تحمیلی سوم که در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد ضمن تبیین روحیه مقاومت ملت ایران، اظهار کرد: تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی، گواهی روشن بر استواری ملتی است که در طوفان بحران‌ها، با وحدت و انسجام، سدی فولادین در برابر زیاده‌خواهی دشمنان ایجاد کرده است.

وی خانواده‌های شهدا را سرمایه‌های بی‌بدیل معنوی کشور خواند و افزود: آرامش امروز ایران، مرهون جان‌فشانی‌های شهیدانی است که برای پاسداری از عزت ملی، از جان خویش گذشتند.

نماینده ویژه دفتر آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف گفت: برگزاری این آیین در جوار بارگاه قدسی شاهچراغ (ع)، نماد پیوند عمیق نسل‌های امروز با فرهنگ ولایت‌مداری و ایثارگری است که باید برای نسل جوان به عنوان الگوی پایداری تبیین شود.

هم‌دلی مرجعیت و بنیاد شهید در تجلیل از ایثارگران/ برگزاری نخستین همایش شهدای «جنگ رمضان»

سردار ابراهیم بیانی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس هم در نخستین همایش تجلیل از خانواده‌های شهدای «جنگ رمضان» استان فارس، با تأکید بر اینکه ایستادگی ملت ایران و یاری جبهه مقاومت منجر به پیروزی در نبرد اخیر شد، اظهار کرد: استان فارس ۲۴۹ شهید را در جنگ رمضان، تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی افزود: به لطف الهی و با شجاعت و فداکاری شهدای گرانقدر، ایران اسلامی در جنگ رمضان به پیروزی قاطع دست یافت.

سردار بیانی با ارائه آماری از شهدای این نبرد در استان فارس گفت: استان فارس در مجموع ۲۶۵ شهید تقدیم انقلاب کرده است که از این تعداد، ۱۶ شهید متعلق به سایر استان‌ها بوده و به دلیل شرایط حضور در یگان‌های فارس یا محل سکونت، در این استان به شهادت رسیده و برای تدفین به موطن خود منتقل شدند.

وی افزود: پیکر مطهر ۲۴۹ شهید دیگر در ۳۷ شهرستان استان فارس آرام گرفته است که به تعبیر امام راحل (ره)، زیارتگاه عاشقان و عارفان تا ابد خواهد ماند.

هم‌دلی مرجعیت و بنیاد شهید در تجلیل از ایثارگران/ برگزاری نخستین همایش شهدای «جنگ رمضان»

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، ضمن تجلیل از حضور همه ارکان نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم در این نبرد، به نقش خانواده‌های شهدا اشاره کرد و افزود: در میان این شهدای والامقام، خانواده‌هایی با چندین شهید حضور دارند؛ از جمله خانواده‌ای ۵ شهید در شیراز که نشان‌دهنده اوج ایثار و فداکاری مردم این دیار است.

سردار بیانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری این مراسم به عنوان اولین یادواره جمعی شهدای جنگ رمضان، خاطرنشان کرد: پیش از این، نهادهای مختلف به‌صورت جداگانه از خانواده شهدا تجلیل کرده بودند، اما این جلسه نخستین همایشی است که با همت و مشارکت دفتر مرجعیت عالی‌قدر، حضرت آیت‌الله سیستانی و بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس برگزار شده تا به طور متمرکز از تمامی خانواده‌های شهدای جنگ رمضان استان تکریم شود.

هم‌دلی مرجعیت و بنیاد شهید در تجلیل از ایثارگران/ برگزاری نخستین همایش شهدای «جنگ رمضان»

کد خبر 974943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.