هشدار آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع مازندران

مدیریت بحران استانداری مازندران در اطلاعیه‌ای با اشاره به افزایش دمای هوا در روزهای پنجشنبه و جمعه نسبت به وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌های استان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری، اداره‌کل مدیریت بحران استانداری مازندران در اطلاعیه‌ای با اشاره به افزایش دمای هوا و ورود گردشگران، نسبت به آتش‌سوزی در جنگل‌های این استان طی ۲۴ ساعت آینده هشدار داد و از کشاورزان، دامداران، گردشگران و تمام کسانی که در محیط‌های طبیعی و باز برای فعالیت یا تفریح حاضر می‌شوند خواست از روشن کردن آتش خودداری کنند.

توصیه شده است مردم از رها کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش‌سوزی و از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع جدا خودداری کنند.

در این اطلاعیه اعلام شده مردم از رهاسازی مواد شیشه‌ای نظیر انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی در داخل جنگل‌ها و مراتع خودداری کنند، چرا که این اشیا همچون عدسی ذره‌بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک کف جنگل‌ها و مراتع شده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد می‌کند.

از شهروندان تقاضا می‌شود با مشاهده آتش‌سوزی، مراتب را به ادارات حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها، محیط‌بانی‌ها، شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، دهیاری‌ها اطلاع بدهند تا با بسیج امکانات و هماهنگی‌های لازم، عملیات مهار آتش در سریع‌ترین زمان انجام شود.

کد خبر 974901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.