سرمربی تیم فوتبال بانوان ایران: پشیمان نیستم

سرمربی تیم فوتبال زنان ایران با بیان اینکه از تحمل سختی‌های سال‌ها فعالیت در فوتبال پشیمان نیست، گفت: دختران ما در رقابت‌های استرالیا در برابر برخی رفتارها و وسوسه‌ها ایستادگی کردند.

مرضیه جعفری در ‌گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با اشاره به ظرفیت‌های قابل‌توجه زنان در عرصه ورزش، اظهار کرد: زنان ایرانی پتانسیل بسیار زیادی دارند و اگر حمایت شوند و زیرساخت‌های لازم برای آن‌ها فراهم شود، بدون تردید می‌توانند به جایگاهی که شایسته آن هستند، برسند.

وی با اشاره به فراز و نشیب‌های مسیر زندگی و فعالیت حرفه‌ای خود، افزود: در این سال‌ها مسیر پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته‌ام و در این راه، لطف خداوند و همراهی برخی مسئولان نقش مهمی در ادامه مسیرم داشته است.

سرمربی تیم فوتبال زنان ایران با اشاره به اینکه اگر همراهی‌هایی برای سایر زنان ایرانی بیشتر فراهم شود، آن‌ها نیز حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت، گفت: امیدوارم همچنان بتوانم در همین مسیر قدم بردارم و حتی با برداشتن قدمی کوچک، باعث شادی دل یک نفر شوم.

وی با بیان اینکه از تحمل سختی‌های سال‌های فعالیتش در فوتبال پشیمان نیست، تصریح کرد: لبخند مردم کشورم، استانم و شهرم برای من بزرگ‌ترین هدیه الهی است و لذتی بالاتر از این برای خودم متصور نیستم.

جعفری در ادامه درباره برنامه‌های آینده خود نیز بیان کرد: در حال پیگیری هستیم و باید ببینیم شرایط به چه سمتی پیش می‌رود؛ با حمایت‌هایی که وجود دارد، امیدواریم بار دیگر شاهد افتخارآفرینی تیم خاتون بم باشیم.

وی همچنین با اشاره به شرایط حساس کشور، با تأکید بر ضرورت همدلی و همراهی مردم، گفت: همان‌طور که دختران ما در رقابت‌های استرالیا در برابر برخی رفتارها و وسوسه‌ها ایستادگی کردند، امروز نیز مردم باید در کنار یکدیگر باشند تا بتوان از شرایط سخت عبور کرد.

سرمربی تیم فوتبال زنان ایران در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً با همدلی و همراهی، عبور از دشواری‌ها ممکن خواهد بود.

کد خبر 974840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.