نمد شهرکرد باید به یک برند جهانی برای رونق تولید و اشتغال تبدیل شود

رئیس شورای شهر شهرکرد گفت: حفظ این میراث ماندگار، حمایت از هنرمندان این عرصه، ایجاد امنیت شغلی، رونق کسب وکار، و تامین معیشت از مسیر گردشگری و صادرات نمد، راهبرد اصلی ما در شورای اسلامی شهر است.

ماشالله ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: مردم فهیم و متدین شهرکرد همواره در تمامی صحنه‌های حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی پیشتاز بوده‌اند و علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها، با عِرق ملی و مذهبی خود، پاسدار میراث ارزشمند این دیار هستند.

وی افزود: جشنواره نمد با پیگیری‌های مستمر شورای اسلامی شهر و دغدغه‌مندی مجموعه مدیریت شهری و همکاری میراث فرهنگی برگزار شد. هدف ما از این رویداد، صرفاً برگزاری یک نمایشگاه چندروزه نبود، بلکه به دنبال باز کردن مسیرهای جدید به سوی کارآفرینی و اشتغال پایدار برای نسل جوان بودیم.

رئیس شورای شهر شهرکرد گفت: نمد شهرکرد ظرفیتی جهانی دارد؛ از کاربرد در صنایع خودروسازی مدرن تا بازارهای بین‌المللی پوشاک، ما نباید اجازه دهیم با اتمام جشنواره، روند توسعه این هنر-صنعت متوقف شود. امروز لازم است خروجی عملیاتی این جشنواره در جهت حمایت از کارآفرینان و بهبود فرآیند تامین کالای مرغوب به‌طور دقیق بررسی شود.

ایزدی ادامه داد: یک دستگاه به تنهایی نمی‌تواند بار این رسالت بزرگ را به دوش بکشد. شهرداری، میراث فرهنگی، صمت و صداوسیما باید در کنار هم قرار گیرند تا برند نمد شهرکرد به معیشت بهتر خانواده‌ها کمک کند. حفظ این میراث ماندگار، حمایت از هنرمندان این عرصه، ایجاد امنیت شغلی، رونق کسب وکار، و تامین معیشت از مسیر گردشگری و صادرات نمد، راهبرد اصلی ما در شورای اسلامی شهر است.

کد خبر 974806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۸
    0 0
    خب خدا را شکر فعلا دنبال میراث شهرهای دیگه نیستید که بهاسم خودتون بزنید همین نمد خیلی خوبه
  • من IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۱
    0 0
    تمام تفکراتم قاطی شده نسبت به ایشون ،فرد به ظاهر ارزشی و انقلابی اما از اون سمت پشت پا زدن به بچه های انقلابی،ولله تا قیامت روی این صندلیها ننشستنیم..... فکر کنید فردایی نیست در محضر خدا چطور پاسخ میدهید اینهمه بالا و پایین کردن هارو