جیمیل دوباره در دسترس قرار گرفت

دقایقی پیش شماری از کاربران اینترنت در ایران، پس از حدود ۸۶ روز محدودیت و اختلال گسترده در شبکه‌های ارتباطی، بار دیگر توانسته‌اند بدون استفاده از ابزارهای جانبی به سرویس جیمیل (Gmail) دسترسی پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شماری از کاربران اینترنت در ایران از دسترسی مجدد به سرویس جیمیل (Gmail) بدون نیاز به ابزارهای جانبی خبر داده‌اند. بر اساس اظهارات این کاربران امکان ورود به حساب کاربری و نیز ارسال و دریافت ایمیل به صورت عادی فراهم شده است.

این تحول در حالی رخ می‌دهد که از اواخر هفته گذشته و متعاقب تنش‌ها و گزارش‌هایی از جنگ ۴۰ روزه، محدودیت‌های گسترده‌ای بر دسترسی به پلتفرم‌های بین‌المللی اعمال شده بود.

تا لحظه تنظیم این خبر، هیچ مقام رسمی یا نهاد متولی فضای مجازی درباره دائمی یا آزمایشی بودن این تغییر و نیز شمول آن برای تمامی کاربران اظهار نظری نکرده است، با این حال کاربرانی که موفق به باز شدن جیمیل شده‌اند، از کاهش نسبی فشار روی شبکه و بهبود محسوس وضعیت ارتباطی خبر می‌دهند.

گزارش‌های تکمیلی متعاقبا منتشر خواهد شد.

کد خبر 974493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
    12 0
    در دسترس نیست
    • یونس IR ۰۱:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
      23 0
      هنوز وصل نیست من می‌خوام ایمیل بزنم میگه مشکلی پیش آمده
  • ضحی IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
    16 1
    نمیاد برامن
  • مبین IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
    6 0
    من می‌خوام ایمیل درست کنم نمیاد
  • رادمان IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
    6 1
    در دسترس نیست
  • IR ۲۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    2 0
    من می‌خوام ایمیل رو گوشی جدیدم نصب کنم نمیاد همش میگه تلاش زیادی کرده اید و ناموفق