هرگونه صرفه‌جویی، جهاد در راه خداست

امام جمعه موقت کرمانشاه به مناسبت روز بهینه‌سازی مصرف و با تاکید بر لزوم پرهیز از اسراف و هدر دادن نعمت‌های الهی گفت: هرگونه صرفه‌جویی حتی در مصرف یک لیتر بنزین، جهاد در راه خداست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام علی آل‌آقا امروز_ جمعه یکم خرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) اظهار کرد: سیره اهل‌بیت(ع) چراغ هدایت جامعه اسلامی است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تمسک به معارف اهل‌بیت(ع) هستیم.

وی یکی از آثار گران‌بهای تقوا را مشمول در دعای خیر امام زمان (عج) دانست و افزود: این جایگاهی رفیع که آرزوی هر مؤمنی است و شرط اصلی بهره‌مندی از دعای امام زمان (عج)، عمل به تکالیف دینی و تکریم ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) در تمام شئون زندگی است که هرکس بخواهد مشمول ادعیه آن حضرت شود، باید در مسیر بندگی و انجام وظایف شرعی، پایدار و استوار باشد.

امام جمعه موقت کرمانشاه در ادامه سخنان خود، سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر را نماد نصرت الهی و برآیند ایمان، توکل و ایثار رزمندگان دانست و با اشاره به نقش کلیدی شهید متوسلیان و سپهبد صیاد شیرازی گفت: پیروزی در عملیات بیت‌المقدس با اتکا به «الله‌اکبر» و بدون تکیه بر امکانات مادی حاصل شد و حفظ روحیه مقاومت و توکل دوران دفاع مقدس، کلید پیروزی ملت ایران در برابر قدرت‌های جهانی امروز است.

حجت‌الاسلام آل‌آقا به مناسبت روز بهینه‌سازی مصرف و با تاکید بر لزوم پرهیز از اسراف و هدر دادن نعمت‌های الهی اظهار داشت: هرگونه صرفه‌جویی حتی در مصرف یک لیتر بنزین، جهاد در راه خداست.

وی با اشاره به فرارسیدن روز عرفه، این روز را فرصتی بزرگ برای بازگشت به سوی خداوند دانست و اظهار کرد: از ظهر تا غروب روز عرفه، لحظه‌لحظه زمان، سرشار از رحمت الهی است و مؤمنان باید با دعا، توبه و قرائت دعای عرفه امام حسین(ع) از این فرصت معنوی بهره ببرند.

امام جمعه موقت کرمانشاه درباره اهمیت دعا در روز عرفه بیان داشت: طبق روایات، اگر کسی در ماه رمضان مورد آمرزش قرار نگرفته باشد، می‌تواند با درک حقیقت روز عرفه، مشمول رحمت الهی شود.

حجت‌الاسلام آل‌آقا با اشاره به روز حمایت از خانواده‌های زندانیان بر ضرورت کمک و حمایت از این خانواده‌ها تأکید کرد: فرا رسیدن عید سعید قربان و دهه امامت و ولایت ، فرصتی برای تبیین جایگاه ولایت در جامعه اسلامی است.

کد خبر 973391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.