توان دفاعی کشور قابل مذاکره نیست / هر ضربه‌ دشمن چند برابر و کوبنده‌تر پاسخ داده خواهد شد

امام جمعه کرج با تأکید بر اینکه توان دفاعی ایران قابل مذاکره نیست، گفت: اگر به زیرساختی آسیب زده شود، هیچ زیرساختی در منطقه برای دشمن باقی نخواهد ماند و هر ضربه‌ای چند برابر و کوبنده‌تر پاسخ داده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، آیت‌الله محمدمهدی حسینی همدانی ظهر امروز _جمعه یکم خرداد_ در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به فلسفه حج و برائت از مشرکان، ضمن گرامیداشت روز عرفه و عید قربان، اظهار کرد: تبیین ابعاد مقاومت ملت ایران در برابر استکبار جهانی ضروری است‌.

وی با بیان اینکه نماز جمعه ثواب معادل حج را دارد و «حج فقرا» نامیده شده است، گفت: همان‌گونه که در حج، برائت از مشرکان و مستکبران اعلام می‌شود، در نماز جمعه نیز هر هفته برائت خود را از آمریکای لعین اعلام می‌کنیم. فلسفه حج، برائت از مشرکان است و این سنت حسنه هر ساله در موسم حج انجام می‌شود.

امام‌ جمعه کرج با تسلیت سالگشت شهادت امام باقر (ع) و شهادت مسلم بن عقیل (ع)، به فرازهایی از دعای عرفه امام حسین (ع) اشاره کرد و آن را سرشار از درس‌های تربیتی و اجتماعی دانست.

حسینی همدانی با تأکید بر اینکه «عالم محضر خداست»، گفت: اگر این باور در قلب ما نهادینه شود که خدا ناظر بر همه اعمال ماست، هرگز معصیت نخواهیم کرد. متأسفانه ما این را بر زبان می‌آوریم اما به قلبمان این باور را نرسانده‌ایم که عالم محضر خداست.

وی در ادامه با اشاره به مسئولیت اجتماعی و سیاسی، خاطرنشان کرد: حضور در صحنه‌های دفاع از دین و کشور، یک تکلیف شرعی و انسانی است و ترک فعل در این زمینه، در پیشگاه الهی قابل پاسخگویی خواهد بود. هر کس در هر لباس و مسئولیتی که هست، باید برای دفاع از ارزش‌های الهی و انسانی حاضر شود.

مقاومت دزفول؛ الگوی ایستادگی در برابر استکبار

امام جمعه کرج با گرامیداشت روز پایداری و مقاومت و سالگشت آزادی خرمشهر، به درس‌های هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مقاومت مردم شجاع دزفول در برابر صدها موشک، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌گران بود. امروز نیز به فضل الهی و همت جوانان رشید ملت، توان موشکی ایران ماشین جنگی دو قدرت هسته‌ای را زمین‌گیر کرده است.

حسینی همدانی تأکید کرد: برای جلوگیری از تکرار دزفول‌ها، باید توان دفاعی را بالا نگه داشت و این توان هیچ‌گاه قابل مذاکره نیست. مذاکره به معنای معامله بر سر نقاط قوت کشور است و دشمن به دنبال آن است که قدرت دفاعی ما را تضعیف کند.

هشدار جدی به دشمنان

وی در بخش دیگری از سخنان خود با صدور هشدار به دشمنان، تصریح کرد: در این روزهایی که در سکوت صحنه نبرد هستیم، در آمادگی کامل به سر می‌بریم. اگر تحرکی برخلاف داشته باشند، همه کشورهای منطقه باید بدانند که ایران در حفظ تمامیت ارضی و منافع مادی و معنوی خود هیچ مسامحه و کوتاهی ندارد.

امام جمعه کرج افزود: کودک‌کشان و نسل‌کشان آدم‌خوار، همه خطوط قرمز را عبور کرده‌اند. اگر فکر می‌کنند که با فشار و تهدید ایران عقب‌نشینی می‌کند، خیال خامی است که در سر می‌پرورانند. با شلیک اول از هر نقطه‌ای که باشد، نیروهای مسلح فرصت شلیک‌های بعدی را به شما نخواهند داد و هر ضربه شما چند برابر و کوبنده‌تر پاسخ خواهد داشت. اگر به زیرساختی آسیب زده شود، هیچ زیرساختی در منطقه برای شما باقی نخواهد ماند.

حسینی همدانی در پایان با اشاره به اهمیت صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف، گفت: اگر ۲۵ میلیون خانوار ایرانی هر کدام روزانه تنها ۱۰ گرم در مصرف نان صرفه‌جویی کنند، روزانه یک میلیون تن گندم ذخیره خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان، بر اهمیت همدلی و انسجام ملی در برابر تهدیدات دشمن تأکید کرد.

کد خبر 973367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.