مدیریت شهری اصفهان در دوران جنگ سرمایه اجتماعی بزرگی برای پساجنگ ایجاد کرد

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وضعیت انرژی در کشور و مدیریت شهری اصفهان در دوران جنگ گفت: مدیریت شهری در دوران جنگ پشتوانه اجتماعی بزرگی برای شهروندان ایجاد کرده است و این سرمایه اجتماعی برای دوران سخت پساجنگ ضروری خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید مهدی ابطحی امروز _جمعه یکم خرداد_ در آیین رونمایی از سند بهره‌وری شهرداری اصفهان با اشاره به وضعیت انرژی در کشور اظهار کرد: شما وارث یک اندوخته بزرگ انرژی هستید که در طول سال‌ها ایجاد شده است و مسئله جنگ و زدن زیرساخت‌ها نیز به این مسئله دامن زده است.

وی افزود: باید نگاهی به وضعیت انرژی داشته باشید؛ هم با صرفه‌جویی، هم تغییر رفتار و هم کنترل‌های مهندسی سخت می‌توان مصرف انرژی را مدیریت کرد.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اقدامات مدیریت شهری اصفهان در دوران جنگ خاطرنشان کرد: به عنوان یک شهروند، از مدیریت شهری اصفهان در دوران جنگ تشکر می‌کنم؛ این مدیریت پشتوانه اجتماعی بزرگی برای شهروندان ایجاد کرده است.

ابطحی با بیان اینکه پس از جنگ با دوران سختی روبه‌رو خواهیم بود، گفت: این اعتماد اجتماعی که در دوران جنگ ایجاد شده، لازمه عبور از دوران سخت پساجنگ است و آنچه اتفاق افتاده به تقویت این سرمایه اجتماعی کمک کرده است.

وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه مسائل کلان کشور افزود: وزارت علوم با وزارتخانه‌های صمت و نفت نشست‌هایی داشته و دبیرخانه مسائل کلان کشور ایجاد شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به سه طریق بررسی مسائل گفت: مسائل از سه طریق توسط رئیس‌جمهور، از طریق وزارتخانه‌ها و از طریق ظرفیت‌های دانشی در حل مسائل، در دبیرخانه بررسی می‌شود.

ابطحی گفت: وضعیت فولاد استان و هزینه‌های اولیه در دبیرخانه مورد بررسی قرار گرفته و از ظرفیت‌های دانشی در انقلاب فناورانه استفاده خواهد شد.

کد خبر 973342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.