اصفهان با قناعت و استفاده بهینه از منابع، سرآمد بهره‌وری در کشور است

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بهره‌وری از منابع محدود گفت: اصفهانی‌ها با قناعت زندگی می‌کنند و این خود نتیجه استفاده بهینه از انرژی و مصداق بهره‌وری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد شریعتی امروز _جمعه یکم خرداد_ در آیین رونمایی از سند بهره‌وری شهرداری اصفهان با اشاره به بهره‌وری از منابع محدود اظهار کرد: بحث بر سر ساختن نیست، بهره‌وری از منابع محدود مطرح بوده و اصفهان همیشه در بحث بهره‌وری سرآمد بوده است.

وی افزود: اگر به استان‌های کشور برویم، اصفهانی‌ها با قناعت زندگی می‌کنند و این خود نتیجه استفاده بهینه از مصرف انرژی و مصادیق بهره‌وری است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بحران آب در اصفهان گفت: با وجود کمبود آب، به کشاورزان توصیه شد نوع کشت و آبیاری را تغییر دهند و به گلخانه‌ای روی آورند تا بهره‌وری افزایش یابد.

شریعتی با اشاره به رینگ چهارم اصفهان خاطرنشان کرد: رینگ چهارم در حال احداث است و می‌تواند در کاهش عوارض آلایندگی، سلامت و مسائل زیست‌محیطی شهر تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی با اشاره به احیای یک فضای ۷۰ هکتاری در شرق اصفهان گفت: این مکان با بودجه کم و تدبیر مناسب احیا شد و اکنون به یک فضای چندمنظوره تبدیل شده است که رضایت شهروندان را به همراه دارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مشارکت سرمایه‌گذاران در اصفهان افزود: سرمایه‌گذاران در اصفهان حضور دارند، اما حمایت‌های دولت باید ویژه شود تا سرمایه خصوصی بتواند در راستای خدمت‌رسانی به مردم کمک کند.

شریعتی با اشاره به فرصت‌های ایجادشده در شرایط جنگی گفت: اصفهان از هر اتفاقی بیشترین استفاده را برده و در بحث بهره‌وری، از جنگ و فرصت‌های پیش‌آمده برای قوی‌تر کردن خود بهره گرفته است.

وی با اشاره به مظلومیت وضعیت اصفهان خاطرنشان کرد: دولت همراه اصفهان نبوده است و در حالی که مدیران اصفهانی با نبوغ فکری خود در حال اجرای برنامه‌ها هستند، حمایت دولت را می‌طلبد.

کد خبر 973335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.