به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، میثم لکزایی در آیین افتتاح مدرسه سهکلاسه محمدامین (۱) در روستای لچویی شهرستان زهک، ضمن قدردانی از مشارکت خیران اظهار کرد: در طرح ملی «نهضت توسعه عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم» هدفگذاری احداث بیش از شش هزار کلاس درس در استان انجام شده که تاکنون عملیات اجرایی بیش از پنج هزار کلاس آغاز شده و پیشرفت فیزیکی کلاسهای در دست احداث به حدود ۶۰ درصد رسیده است.
وی افزود: این مدرسه که با حمایت «موسسه خیریه باقیات و صالحات امام رضا (ع)» ساخته شده، نشاندهنده عزم جدی خیران برای رفع محرومیتهای آموزشی در مناطق روستایی و مرزی استان است.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان سیستان و بلوچستان گفت: عملیات خشتگذاری این طرح پیشتر با حضور وزیر آموزش و پرورش در روستای لچویی برگزار شده بود که نشان از اولویت قرار گرفتن عدالت آموزشی در دورترین نقاط کشور در دولت چهاردهم دارد.
لکزایی در پایان تأکید کرد: مشارکت مردم در ساخت فضاهای آموزشی، یکی از مهمترین و باارزشترین ارکان این طرح ملی است و بدون تردید نقش کلیدی در تحقق اهداف عدالت آموزشی استان ایفا میکند.
نظر شما