انهدام چهار هسته تروریست‌های تکفیری در جنوب‌شرق ایران

وزارت اطلاعات از شناسایی و بازداشت اعضای چهار هسته تروریستی تکفیری در سیستان و بلوچستان پیش از هرگونه اقدام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان موفق شدند اعضای چهار هسته را که تحت هدایت مستقیم دشمن آمریکایی - صهیونی بودند پیش از انجام هرگونه اقدام شناسایی و بازداشت کنند.

از محل اختفا و خانه‌ی به ظاهر امن مزدوران مقادیر قابل توجهی از انواع سلاح‌های سبک و نیمه‌سنگین جنگی از جمله یک قبضه دوشکا، دو قبضه آرپی جی ۷ به همراه ۷ قبضه موشک مربوطه، یک قبضه سلاح آمریکایی ام۴، ۵ قبضه کلاشینکوف، ۶ قبضه کلت کمری، دو عدد دوربین نظامی و حجم زیادی مهمات کشف و ضبط شده.

بیشتر مزدوران بازداشت شده از اتباع بیگانه بودند که پس از جذب و عضویت در گروهک‌های تروریستی تکفیری و گذراندن آموزش‌های نظامی، وارد کشور شده بودند.

وزارت اطلاعات از مردم خواسته هرگونه موارد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی ستادخبری این وزارت‌خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به آدرس vaja۱۱۳@ با تیک آبی گزارش کنند.

کد خبر 972626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.