نمایندگی حفاظت محیط زیست اورامان افتتاح شد

نمایندگی حفاظت محیط زیست شهر اورامان از توابع شهرستان سروآباد، امروز دوشنبه با حضور «شینا انصاری»، معاون رئیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و «آرش زره‌تن لهونی»، استاندار کردستان به بهره‌برداری رسید. ‌

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، عملیات اجرایی ساختمان نمایندگی حفاظت محیط زیست اورامان با زیربنای ۵۰۰ مترمربع از سال ۱۳۹۰ آغاز شده بود.

این مجموعه در دو طبقه احداث شده و علاوه بر کاربری اداری، به‌ عنوان محل استراحت محیط‌بانان و مهمانسرای مأموران سازمان حفاظت محیط زیست نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

با بهره‌برداری از این ساختمان، بخشی از مشکلات اداری و پشتیبانی محیط‌بانان در منطقه اورامان برطرف می‌شود و زمینه برای حفاظت بهتر از این منطقه ارزشمند ثبت جهانی فراهم خواهد شد

منطقه حفاظت‌شده شاهو و کوسالان یکی از مهم‌ترین زیستگاه‌های حیات وحش و مناطق ارزشمند طبیعی استان کردستان به شمار می‌رود که در محدوده شهرستان سروآباد واقع شده است.

افتتاح نمایندگی حفاظت محیط زیست اورامان، گامی مؤثر در راستای حفاظت، صیانت و مدیریت اصولی این منطقه ارزشمند محسوب می‌شود و می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح نظارت، حفظ تنوع زیستی و حمایت از زیستگاه‌های طبیعی منطقه ایفا کند.

کد خبر 972401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.