پایان ماجراجویی لواندوفسکی در بارسلونا

مهاجم لهستانی با انتشار پیامی در فضای مجازی از بارسلونا خداحافظی کرد و نوشت: ماموریت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روبرت لواندوفسکی دقایقی پیش با انتشار پیامی در اینستاگرام، جدایی‌اش از بارسلونا را پس از چهار فصل رسمی کرد و نوشت: با این احساس می‌روم که ماموریت انجام شده است.

مهاجم لهستانی که در آگوست ۳۸ ساله می‌شود، تابستان ۲۰۲۲ با انتقالی ۵۰ میلیون یورویی از بایرن مونیخ به بارسا پیوست.

او در این مدت با ثبت ۱۱۹ گل در ۱۹۱ بازی چهاردهمین گلزن برتر تاریخ باشگاه شد و ۷ جام به دست آورد؛ شامل سه قهرمانی لالیگا، یک جام حذفی و سه سوپرکاپ اسپانیا.

لواندوفسکی در پیام خداحافظی خود از هواداران، کاتالونیا و خوان لاپورتا تشکر کرد و گفت: «بارسلونا به جایگاه واقعی خود بازگشته است». بهترین فصل لوا همراه با بارسلونا 2025-2024 بود که با ۴۲ گل نقش مهمی در قهرمانی‌ها داشت.

مقصد بعدی او هنوز مشخص نیست؛ گفته می‌شود پیشنهادهای قابل‌توجهی از عربستان (الهلال، الاتحاد، القادسیه) همچنین پیشنهادهایی از MLS و پورتو دریافت کرده است.

قرار است او در دیدار مقابل بتیس در نوکمپ با هواداران خداحافظی کند.

کد خبر 971845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.