جذب ۱۵ آتش نشان جدید طی سال‌ جاری در شهرکرد

رئیس سازمان آتش نشانی شهرکرد گفت: در بخش نیروی انسانی قرار است ۱۵ نفر پس از طی مراحل قانونی، درسال جاری به مجموعه جذب شوند.

عنایت الله رهنورد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ موضوع تغییر کاربری ایستگاه آتش‌نشانی در کمیسیون ماده پنج کلید خورد و مراحل بررسی آن آغاز شد.

وی افزود: پس از طی مراحل قانونی، این مجموعه با تغییر کاربری به تجهیزات و خدمات شهری وارد فاز اجرایی شد، این ایستگاه با زیربنایی بالغ بر دو هزار مترمربع طراحی و اجرا شده است.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرکرد گفت: هدف اصلی از اجرای این پروژه، دسترسی مناسب‌تر به بافت مرکزی شهر و ارتقای سرعت خدمات‌رسانی بوده است، با توجه به اهمیت موقعیت مکانی و نوع کاربری، این ایستگاه برای پوشش بهتر بافت مرکزی و محدوده‌های پرتراکم شهری احداث شده است.

رهنورد ادامه داد: برای اجرای این پروژه، اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است و در حال حاضر، پیشرفت فیزیکی پروژه بین ۷۵ تا ۸۰ درصد برآورد می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم این ایستگاه در یکی دو ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی تصریح کرد: در بخش نیروی انسانی نیز، قرار است ۱۵ نفر پس از طی مراحل قانونی، درسال جاری به مجموعه جذب شوند، با این حال، با وجود تکمیل این ایستگاه، نیاز شهر به ایستگاه‌های بیشتر همچنان پابرجاست و از نظر استاندارد، هر ۵۰ هزار نفر جمعیت نیازمند یک ایستگاه هستند.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرکرد بیان کرد: با توجه به بافت فرسوده، توسعه شهری و ساخت‌وسازهای بلندمرتبه، پیگیری برای تأمین نردبان خودروی آتش‌نشانی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

رهنورد عنوان کرد: همچنین ایستگاه آتش نشانی از نظر آمادگی عملیاتی و پاسخ‌گویی در شرایط بحران، در وضعیت مناسبی قرار دارد و آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی را دارد.

کد خبر 970784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.