برکات سفر رهبر شهید به کردستان همچنان ماندگار است

استاندار کردستان گفت: سفر تاریخی رهبر شهید انقلاب به کردستان در اردیبهشت‌ سال ۱۳۸۸، آثار و برکات ماندگاری برای استان کردستان و حتی‌ غرب کشور به همراه داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرش زره‌تن لهونی امروز _سه‌شنبه بیست‌ودوم اردیبهشت_ در همایش پیاده‌روی گرامیداشت هفدهمین سالگرد سفر تاریخی رهبر شهید انقلاب به کردستان، با اشاره به مهم‌ترین دستاوردهای این سفر تاریخی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نتایج سفر رهبر شهید انقلاب به کردستان، کمرنگ شدن نگاه امنیتی به استان و جایگزینی نگاه فرهنگی بود که این موضوع نشان‌دهنده شناخت عمیق ایشان از ظرفیت‌ها و ویژگی‌های کردستان است.

وی افزود: رهبر شهید انقلاب در این سفر بر تقویت وحدت اسلامی و پرهیز از هرگونه تفرقه میان شیعه و سنی تأکید داشتند و همین نگاه، نقش مهمی در تحکیم وحدت و همدلی در استان ایفا کرد.

استاندار کردستان به دستاوردهای عمرانی و اقتصادی این سفر اشاره و تصریح کرد: در جریان این سفر، ۱۲۵۸ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۱۲۶۰ میلیارد تومان به تصویب رسید که تاکنون همه این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده‌اند و ارزش روز آن‌ها حدود ۷۱ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

لهونی گفت: اجرای ۳۵ پروژه ورزشی، احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کوثر سنندج، راه‌اندازی کارخانه لاستیک بارز کردستان، گازرسانی به ۴۰۰ روستا و احداث جاده جدید سنندج-مریوان از جمله مهم‌ترین پروژه‌های مصوب این سفر تاریخی بود که امروز مردم استان از مزایای آن بهره‌مند هستند.

کد خبر 970709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.