اسبقیان رئیس مجمع ژیمناستیک شد/ برکناری نواب رئیس سابق

در مجمع فوق‌العاده فدراسیون ژیمناستیک، نواب رئیس سابق فدراسیون برکنار شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجمع فوق‌العاده فدراسیون ژیمناستیک امروز _سه‌شنبه، بیست‌ودوم اردیبهشت_ به ریاست محمدشروین اسبقیان در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. مهین فرهادی‌زاده نیز به‌عنوان نماینده کمیته ملی المپیک حضور داشت.

در مجمع فوق‌العاده قبل که ششم آذر ۱۴۰۴ انجام شده بود، زهرا اینچه‌درگاهی با حکم قضایی رئیس سابق برکنار و وجیهه نقوی با رای اعضای مجمع به عنوان سرپرست انتخاب شده بود. با این وجود فدراسیون جهانی نرگس اینچه‌درگاهی، نایب‌رئیس اسبق این فدراسیون را به‌عنوان رئیس معرفی کرده بود.

در این مجمع قرار بود که نایب‌رئیس پیشین با رای اعضای مجمع برکنار و نایب‌رئیسان جدید معرفی شوند.

اسبقیان رئیس مجمع ژیمناستیک شد

اسبقیان در ابتدای مجمع گفت: این مجمع را با هماهنگی فدراسیون جهانی و دوستان کمیته ملی‌المپیک و پارالمپیک برگزار می‌کنیم. با توجه به اینکه فدراسیون پنج ماه غیر فعال بوده، باید زودتر تعیین تکلیف شود. دستور جلسه اول تعیین رئیس مجمع خواهد بود. باید اعضای مجمع به بنده به عنوان رئیس رای بدهند تا بتوانیم مجمع را ادامه دهیم.

اعضای حاضر مجمع ۳۷ نفر بودند و اسبقیان با ۳۱ رای به عنوان رئیس مجمع انتخاب شد.

اینچه‌درگاهی، تاج و سلیمانی برکنار شدند

اسبقیان افزود: رئیس فدراسیون با حکم قضایی برکنار شد و دستور دوم این جلسه برکناری نایب‌رئیس اول و دوم فدراسیون خواهد بود. ابتدا نایب‌رئیس اول را تصمیم گیری می‌کنیم.

نرگس اینچه‌درگاهی نایب‌رئیس اول بود که با ۲۸ رای موافق و دو رای مخالف برکنار شد.

سپهر تاج نایب‌رئیس دوم بود که او نیز با یک رای مخالف و ۳۰ موافق برکنار شد.

اسبقیان گفت «دستور جلسه بعدی برکناری رئیس کل فدراسیون خواهد بود.» در پایان این رای‌گیری برای برکناری محسن سلیمانی، دبیر فدراسیون نتیجه، سه رای مخالف و ۲۵ رای موافق بود.

نقوی نایب‌رئیس فدراسیون شد

دستور چهارم جلسه تفویض اختیار به رئیس مجمع برای انتخاب نواب رئیس اول و دوم بود که ۲۸ رای موافق حاصل شد.

وجیهه نقوی به عنوان نایب‌رئیس اول به رای گذاشته شد و ۲۰ رای موافق و ۶ رای مخالف به دست آمد.

محمد ایزدفر به عنوان نایب‌رئیس دوم به رای گذاشته شد و ۲۰ رای موافق و ۹ رای مخالف کسب شد.

اسبقیان گفت: برای تعیین نایب‌رئیس فدراسیون چون تعداد آرای موافق ایزدفر و نقوی برابر بود رای‌گیری تکرار می‌شود.

در رای‌گیری مجدد برای نواب رئیس، نقوی ۲۰ رای موافق و ۹ رای مخالف گرفت و ایزدفر نیز ۱۳ رای موافق و ۱۷ رای مخالف کسب کرد؛ به این ترتیب نقوی به‌عنوان نایب‌رئیس اول انتخاب شد. نایب‌رئیس دوم هم انتخاب نشد.

کد خبر 970649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.