به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو صبح امروز _دوشنبه بیستویکم اردیبهشت_ در حال پیگیری است؛ هادی ساعی، رئیس کنونی فدراسیون تکواندو ابتدای سخنان خود درباره تشریح اقدامات خود طی چهار سال سال گذشته را در کلیپ ویدیویی به نمایش گذاشت و در ادامه بهصورت شفاهی اظهار کرد: هشت برنامه دارم که اجرای آنها سالها زمان میبرد، اما من برای چهار سال آینده این برنامهها را دارم.
رئیس کنونی فدراسیون تکواندو تاکید کرد: مهمترین برنامه تداوم و حفظ مدالآوری با هدف مدالآوری در المپیکهای ۲۰۲۸ و ۲۰۳۲ است، باید افتخارات قبل را تکرار کرد حتی رنگ مدال را بهبود بخشید.
وی به دو برنامه دیگر خود نیز اشاره کرد، اما در این لحظه با تمام شدن وقت و اعلام آن از سوی دبیر مجمع روبهرو شد.
ساعی با بیان اینکه پنج برنامه وی باقیمانده است، خواستار تشریح آنها و با صحبت پایانیاش شد، اما دبیر مجمع با آن مخالفت کرد.
نظر شما