ایستادگی نظام پس از شهادت رهبر معظم انقلاب، یک معجزه و شکست بزرگ دشمن است

امام جمعه اصفهان با اشاره به اینکه دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر شهید، کار نظام تمام است، گفت: تایید انتصاب رهبر معظم انقلاب توسط همه علما و مجلس خبرگان، نشان‌دهنده شکست بزرگ دشمن و وقوع یک معجزه در حفظ استمرار نظام بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار با فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب و نیروهای مسلح، این واقعه را از بالاترین مراتب خیر و شکوه الهی دانست.

وی با اشاره به اینکه دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر شهید، کار نظام تمام است، عنوان کرد: تایید انتصاب رهبر معظم انقلاب توسط همه علما و مجلس خبرگان، نشان‌دهنده شکست بزرگ دشمن و وقوع یک معجزه در حفظ استمرار نظام بود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به ماهیت دشمنان ایران، آن‌ها را نیروهایی بدون دین و حتی شیطان‌پرست توصیف کرد و افزود: اگر رهبران دینی ملت‌ها را هدایت نکنند، انسان حتی به مسیر پرستش حیوانات کشیده می‌شود، بنابراین برخورداری از رهبری همچون رهبر شهید آیت‌الله العظمی سید علی خامنه ای(قدس) و در ادامه ایشان، آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، لطف بزرگ الهی بر این ملت است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن قدردانی از توانمندی نیروهای مسلح در مقابله با جنگ‌های اخیر، خطاب به فرمانده جدید انتظامی استان با تاکید بر دو نکته کلیدی تصریح کرد: مبارزه با قاچاق کالا نباید تنها در سطح خرده‌فروشان باشد، بلکه باید با هدف ضربه زدن به سرشاخه و سرچشمه‌های اصلی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات انتظامی نباید تنها با هدف مچ‌گیری و ارائه گزارش عملکرد باشد، بلکه هدف اصلی باید تربیت افراد و اصلاح رفتار متخلفان باشد.

امام جمعه اصفهان با استناد به آموزه‌های پیامبر اکرم (ص)، بر اهمیت «مدارا با مردم» به‌عنوان یکی از ارکان رسالت تأکید کرد.

در ادامه این دیدار سردار حسنوند، گزارشی از عملکرد انتظامی استان ارائه کرد و اظهار کرد: خط‌ مشی اصلی فرماندهی انتظامی استان، اجرای دقیق فرامین رهبر معظم انقلاب و استناد به قرآن و نهج‌البلاغه خواهد بود.

وی با اشاره به ماهیت جنگ‌های اخیر، گفت: آمریکا با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین ابزارهای هوش مصنوعی و نیروهای آموزش‌دیده در حوزه «دلتا»، به جنگ ایران آمد، اما با توکل به خدا و هماهنگی میان دستگاه‌ها، توانستیم در برابر این تهدیدات ایستادگی کنیم.

فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان با اشاره به آمارهای عملکردی استان عنوان کرد: در حوزه راهور، کاهش ۳۴ درصدی تصادفات جرحی و فوتی را در استان شاهد هستیم، اما با این حال نیاز مبرمی به فرهنگ‌سازی و آموزش در حوزه پرداخت جریمه‌ها وجود دارد.

سردار حسنوند اضافه کرد: هدف قرار دادن سرشاخه‌های پدیده قاچاق کالا و اجرای طرح‌های منسجم برای موتورسیکلت‌سواران متخلف با رعایت ظرافت‌های لازم از اقدامات این نیرو در استان بوده است.

وی با اشاره به مقابله با شبکه‌های شورش و نفاق گفت: تاکنون ۳۴ تیم عملیاتی دستگیر شده و ۱۴۴ نفر از افرادی که برای شبکه اینترنشال، فیلم ارسال می‌کردند، بازداشت شده‌اند.

فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان افزود: در حوزه تشویش اذهان عمومی ۱۰۱ نفر و ۱۲۸ نفر نیز از محرکین به اغتشاش دستگیر شده اند.

سردار حسنوند با بیان فعالیت‌ها و اقدامات فرماندهی انتظامی استان در حوزه مشاوره‌ای گفت: در این زمینه نیز به خوبی عمل کرده و بیش از ۷۰ درصد از شکواییه‌هایی که به نیروی انتظامی مراجعه داشته‌اند با این اقدام، منجر به مصالحه شده است.

کد خبر 970369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.