حزب‌الله سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد + فیلم

حزب‌الله لبنان اعلام کرد: سکوی سامانه پدافندی «گنبد آهنین» و نیروهای مستقر در آن را در منطقه جل‌العلام در مرز لبنان و فلسطین اشغالی با دو پهپاد هدف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه جنگ مقاومت اسلامی لبنان با انتشار ویدئویی از حمله پهپادی حزب‌الله به سکوی سامانه پدافندی گنبد آهنین متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه جل‌العلام خبر داد.

طبق این گزارش، این عملیات با استفاده از دو پهپاد مسلح انجام شده و سکوی سامانه پدافندی به همراه نیروهای مستقر در آن هدف قرار گرفته است.

رسانه‌های وابسته به حزب‌الله همچنین تصاویری از این عملیات منتشر کردند که لحظه اصابت پهپادها به محل استقرار سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی در نزدیکی مرز لبنان و فلسطین اشغالی را نشان می‌دهد.

منطقه جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی طی ماه‌های اخیر بارها شاهد درگیری و تبادل آتش میان حزب‌الله و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.

کد خبر 970212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.