به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سردار پاسدار حسن شاهوارپور امروز _چهارشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم چهلمین روز شهادت سردار دریابان علیرضا تنگسیری که در مزار مطهر شهدای آبادان برگزار شد، اظهار کرد: این شهید والامقام نماد استکبارستیزی بود که با سینهای ستبر در برابر قلدریهای آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی ایستاد و امنیت را برای خلیج همیشگی فارس به ارمغان آورد.
وی با اشاره به جامعیت شخصیت این شهید بزرگوار افزود: سردار تنگسیری تنها یک فرمانده نظامی نبود؛ او مردی بود که قلبش برای مردم میتپید و امروز یاد و نام او نه تنها در میان سبزپوشان سپاه و دلاوران ارتش، بلکه در جغرافیای جبهه مقاومت از لبنان و یمن تا عراق جاری و ساری است.
از اروندکنار تا فرماندهی جبهه مقاومت دریایی
فرمانده سپاه خوزستان با یادآوری دوران کودکی و نوجوانی این شهید در روستای خزعلآباد و اروندکنار آبادان، تصریح کرد: شهید تنگسیری فرزند همین خاک و پرورشیافته مکتب ایثار بود. او با همافزایی میان نیروهای مسلح، سدی نفوذناپذیر در مرزهای آبی ایجاد کرد و به دزدان دریایی مدرن نشان داد که دوران بزنودررو در خلیجفارس به پایان رسیده است.
سردار شاهوارپور راه این شهید را مسیر «پیروزی یا شهادت» خواند و تأکید کرد: ملت ایران تحت زعامت رهبر معظم انقلاب، این مسیر نورانی را با صلابت ادامه خواهد داد. شهادت برای ما پایان نیست، بلکه آغاز فصلی جدید از بیداری و اقتدار است.
وی در پایان با تأکید بر استمرار راه شهدا خاطرنشان کرد: امروز در چهلمین روز عروج این فرمانده سرافراز، بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره) و حضرت آیتالله العظمی سید مجتبی خامنهای تجدید میثاق میکنیم. خون شهید تنگسیری ضامن امنیت ملی ماست و به دشمنان پیام میدهیم که این ملت تا تحقق کامل اهداف انقلاب و نابودی جبهه کفر، لحظهای از پای نخواهد نشست.
به گزارش ایمنا، شهید دریابان علیرضا تنگسیری که نقش کلیدی در ارتقای توان رزم دریایی سپاه داشت، چهل روز پیش در راه دفاع از امنیت پایدار ایران اسلامی به فیض شهادت نائل آمد.
نظر شما