آمادگی استان ایلام برای گسترش همکاری‌های گردشگری ورزشی و سلامت با کشور عراق

معاون اقتصادی استاندار ایلام از آمادگی این استان برای گسترش همکاری‌های گردشگری، ورزشی و سلامت با کشور عراق خبر داد و گفت: با توسعه زیرساخت‌های اقامتی، پذیرایی، تأسیسات گردشگری و بهبود مسیرهای دسترسی، می‌توان زمینه جذب بیشتر گردشگران را فراهم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عباس میرزاد امروز _چهارشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نشست رویداد گذر از مرزها اظهار کرد: به دلیل اشتراکات فرهنگی، مذهبی و قومی، این استان همواره یکی از مقاصد مهم تردد زائران و گردشگران عراقی بوده است.

وی هدف از برگزاری این رویداد را تقویت تعاملات و انعقاد تفاهم‌نامه در حوزه‌های ورزش و جوانان و گردشگری سلامت عنوان کرد و افزود: با توسعه زیرساخت‌های اقامتی، پذیرایی، تأسیسات گردشگری و بهبود مسیرهای دسترسی، می‌توان زمینه جذب بیشتر گردشگران را فراهم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: این سفر فرصت مناسبی برای آشنایی هیأت عراقی با ظرفیت‌های متنوع استان ایلام از جمله جاذبه‌های طبیعی، اماکن تاریخی و قابلیت‌های گردشگری روستایی و عشایری است.

میرزاد با تأکید بر مقرون‌به‌صرفه بودن خدمات گردشگری در استان خاطرنشان کرد: ایلام می‌تواند به‌عنوان مقصدی جذاب برای گردشگران عراقی مطرح شود و در این راستا، آمادگی انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های مختلف وجود دارد.

وی با اشاره به نقش گردشگری در توسعه اشتغال و رونق اقتصادی، افزود: با تداوم این‌گونه رویدادها، روند جذب گردشگران خارجی به استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 969143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.