طرح‌های غیرفعال بدون پیشرفت برگشت می‌شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حمایت از سرمایه‌گذاری در راستای توسعه، از مهم‌ترین اهداف کارگروه توسعه امور زیربنایی است، گفت: طرح‌های غیرفعال که مطابق زمان‌بندی پیشرفت نداشته باشند، از متقاضی تحویل و به دولت باز می‌گردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، عیسی شهامت امروز _چهارشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری نشست کارگروه توسعه زیربنایی استان اظهار کرد: در این نشست هشت دستور کار مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد، شش طرح پیشنهادی با محوریت توسعه کشاورزی و تولیدات دامی به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هدف اصلی این کارگروه است، افزود: طرح‌هایی مورد تأیید قرار می‌گیرند که دارای توجیه اقتصادی و فنی بوده و بتوانند به‌عنوان موتور محرک توسعه استان ایفای نقش کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد صیانت از اراضی ملی و زراعی را دومین رویکرد مهم کارگروه دانست و گفت: در راستای حفظ و توسعه باغات و اراضی کشاورزی، این موضوع با حساسیت ویژه دنبال می‌شود، هرچند در بعضی موارد میان توسعه و حفاظت از اراضی تعارض‌هایی ایجاد می‌شود که نیازمند دقت در تصمیم‌گیری است.

وی تصریح کرد: از ابتدای فعالیت دولت وفاق ملی، نظارت بر اجرای دقیق مصوبات کارگروه و نحوه واگذاری اراضی در دستور کار قرار داشته و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای کامل تصمیمات هستند.

شهامت با اشاره به برخورد با طرح‌های غیرفعال خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که مطابق زمان‌بندی مصوب پیش نرفته یا پیشرفت فیزیکی قابل قبولی نداشته‌اند، از سرمایه‌گذاران پس گرفته و به دولت بازگردانده می‌شود.

وی افزود: سرمایه‌گذاران برای ورود به حوزه‌های تولیدی استان دغدغه‌ای از بابت طولانی بودن فرایندها نداشته باشند، چراکه رویکرد مدیریت ارشد استان حمایت از طرح‌هایی است که به نتیجه رسیده و منافع آن به مردم بازگردد.

کد خبر 969076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.