جنگ مستقیم نظامیان صهیونیست با مبارزان حزب‌الله/ حمله حزب‌الله به تیپ گولانی اسرائیل

منابع رسانه‌ای لبنان و رژیم صهیونیستی از رویارویی مستقیم مبارزان حزب الله لبنان با عناصر تیپ ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر دادند. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه صهیونیست «حدشوت بزمان» گزارش داد که حزب ‌الله یک یگان از تیپ گولانی را در جنوب لبنان هدف قرار داده است. بر اساس این گزارش مبارزان حزب ‌الله لبنان، یک یگان از تیپ ویژه گولانی ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف قرار داده‌اند.

گزارش این رسانه صهیونیستی به تلفات احتمالی این حمله اشاره‌ای نکرده است.

در همین حال، خبرنگار شبکه المنار از وقوع درگیری‌های شدید میان مبارزان مقاومت و ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف منطقه وادی راج در محدوده دیر سریان و زوطر در جنوب لبنان خبر داد. بر اساس این گزارش، این درگیری‌ها با استفاده از سلاح‌های سبک و گلوله‌های مستقیم در جریان است.

طبق اطلاعات اولیه، نیروهای مقاومت موفق به وارد کردن تلفات قطعی شامل کشته و زخمی در میان نظامیان اسرائیلی شده‌اند و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

منابع رسمی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی هیچ خبری در خصوص تعداد کشته‌ها و زخمی‌های احتمالی ارتش اسرائیل در این پاتک منتشر نکرده اند.

رسانه عبری حدشوت بزمان امروز دوشنبه گزارش داد که رزمندگان حزب ‌الله دقایقی پیش یگان تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف قرار داده‌اند.

خبرنگار شبکه المنار لبنان نیز گزارش داد که درگیری‌های شدیدی بین رزمندگان مقاومت و نظامیان دشمن اسرائیلی در اطراف منطقه «وادی راج» (دیر سریان- زوطر) در جنوب لبنان درگرفت، اطلاعات نشان می‌دهد این درگیری‌ها با استفاده از مسلسل و خمپاره مستقیم رخ داده است.

در این گزارش آمده است که طبق داده‌های اولیه، مقاومت توانست تلفاتی به دشمن وارد کند و درگیری‌ها در حال حاضر همچنان ادامه دارد.

تیپ گولانی، یکی از زبده‌ترین نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی است که بارها تلفات سنگین و ضربات سختی در مناطق مختلف از مقاومت دریافت کرده است.

کد خبر 968594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.