شهرداری اصفهان رتبه دوم دومین دوره لیگ ملی خلاقیت کلان‌شهرها را کسب کرد

مدیرکل پژوهش و نوآوری شهرداری اصفهان از کسب رتبه دوم کشور توسط شهرداری اصفهان در دومین دوره «لیگ ملی خلاقیت کلان‌شهرها» (جشنواره ملی شهر خلاق و نوآور) خبر داد.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهرداری اصفهان بار دیگر توانمندی خود در حوزه نوآوری و مدیریت خلاق را به اثبات رساند و در جریان دومین دوره «لیگ ملی خلاقیت کلان‌شهرها» (جشنواره ملی شهر خلاق و نوآور) که شهریور ۱۴۰۴ برگزار شد، شهرداری اصفهان موفق شد پس از طی مراحل مختلف، رتبه دوم کشور را از آن خود کند.

وی افزود: این لیگ که با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه در مدیریت شهری برگزار شده است، با مشارکت فعال کارکنان شهرداری اصفهان و با همکاری مستقیم «اداره خلاقیت» آغاز به کار کرد.

مدیرکل پژوهش و نوآوری شهرداری اصفهان با اشاره به محورهای این جشنواره تصریح کرد: ایده‌های ارائه شده در این جشنواره، در محورهای رویکردهای نوین و کاربردی در مدیریت شهر با نگاه نوآورانه، مسئله‌شناسی و مسئله‌یابی شهری و مدیریت شهری، هوش مصنوعی به‌عنوان ابزار نوآورانه در مدیریت شهری، بهره‌مندی از روش‌های نوآورانه در بهره‌وری بهتر سرمایه انسانی، فرهنگ خلاقیت و نوآوری در شهر و شهرداری، آینده‌پژوهی و آینده‌نگری مبتنی بر نوآوری، شهرنوآور، شهر هوشمند و راهکارهای تجاری‌سازی داده‌های مدیریت شهری مورد توجه هیئت داوران قرار گرفت.

نصوحی خاطرنشان کرد: ایده‌ها پس از طی مراحل سخت‌گیرانه ارزیابی و بررسی توسط هیئت داوران متشکل از کارشناسان برجسته کلان‌شهرها، مورد توجه قرار گرفت.

وی تأکید کرد: کسب این رتبه ارزشمند، نشان‌دهنده حرکت مستمر شهرداری اصفهان به‌سوی تبدیل شدن به یک «شهر خلاق و نوآور» و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری نیروی انسانی در راستای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش بهره‌وری است.

کد خبر 968569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.