به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان، بیژن طاهری اظهار کرد: کاهش حوادث نیازمند همکاری و توجه جدی مردم به اصول ایمنی در سفر، طبیعتگردی و فعالیتهای روزمره است.
وی افزود: در بازه زمانی پنجم تا یازدهم، ۴۰ نیروی عملیاتی با بهکارگیری ۱۵ تیم امدادی به ۲۷ حادثهدیده خدمات امداد و نجات ارائه کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحالوبختیاری گفت: از این تعداد، شش مورد مربوط به حوادث ترافیکی، هفت مورد فوریتهای پزشکی، یک مورد حادثه کوهستانی و یک مورد نیز در محیطهای آبی رخ داده است.
طاهری ادامه داد: برای پوشش این حوادث، ۱۵ تیم عملیاتی متشکل از ۴۰ نیروی امدادگر و نجاتگر بهکارگیری شدند و ۱۶ دستگاه خودروی امدادی نیز در عملیاتها مشارکت داشتند.
وی تصریح کرد: این حوادث در پنج شهرستان فارسان، کوهرنگ، کیار، اردل و لردگان به وقوع پیوسته و نیروهای امدادی با سرعت و آمادگی کامل در صحنه حاضر شدند.
نظر شما