محسن سلطانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در ادامه اجرای طرحهای هدفمند مقابله با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، رصد دقیق و گشتهای هدفمند، موفق به شناسایی یک محموله مواد مخدر شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگیهای لازم قضایی، به مبادی ورودی اعزام و خودروی مورد نظر را در عملیاتی غافلگیرانه متوقف کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو، مقدار ۴۸ کیلو و ۷۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد و در این رابطه ۲ متهم با هویت معلوم دستگیر شدند.
سلطانی با اشاره به عزم جدی پلیس در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تأکید کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اجرای مستمر طرحهای اطلاعاتمحور و عملیاتی، اجازه جولان به سوداگران مرگ را نخواهد داد و برخورد با شبکههای قاچاق مواد مخدر با قاطعیت ادامه خواهد داشت.
نظر شما