پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه یکی از مخازن تأمین آب شرب شیراز

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی سلطان‌آباد، یکی از مخازن تأمین آب شرب این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، بهمن بهروزی در جریان بازدید از پروژه مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی سلطان‌آبان اظهار کرد: تاکنون فونداسیون و دیواره‌های مخزن به طور کامل تکمیل شده، ۳۰۰۰ مترمربع از سقف آن اجرا، سرریزها و ۹۰ ستون داخلی اجرا، لوله‌های ورودی و خروجی با قطر ۸۰۰ میلی‌متر به طور کامل اجرا و ۳۰ درصد از لوله‌های با قطر ۴۰۰ میلی‌متر نیز کارگذاری شده است، همچنین اسکلت سوله اتاق شیرآلات احداث و ۹۰ درصد شیرآلات و متعلقات داخلی آن نصب شده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های تیم اجرایی افزود: با حفظ کیفیت و رعایت استانداردهای فنی و ایمنی باید عملیات باقیمانده مخزن شامل حدود ۱۰۰۰ متر مربع سقف، تکمیل اتاق شیرآلات، اجرای محوطه‌سازی و ساختمان‌های نگهبانی و کلرزنی و همچنین جاده دسترسی با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت: این مخزن با هدف تأمین پایدار آب شرب روستاهای سلطان‌آباد، کیان‌آباد، مسکن ملی کمیل‌آباد، بخش‌هایی از منطقه میانرود و همچنین مناطق در حال توسعه پایین‌دست در حال اجراست.

کد خبر 967570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.