۵ اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند

نظامیان اسرائیلی چهارشنبه شب شماری از اسرای نوار غزه را که پس از طوفان‌الاقصی بازداشت شده بودند، آزاد کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری صفای فلسطین، اشغالگران پنج اسیر از غزه را از طریق گذرگاه کرم ابوسالم آزاد کردند.

این افراد سپس برای دریافت درمان به بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح منتقل شدند و تیم‌های صلیب سرخ آنها را همراهی کردند.

آزادی این اسرا تنها یک روز پس از بازداشت ۱۴۰ فلسطینی در کرانه باختری صورت می گیرد.

باشگاه اسیر فلسطینی در بیانیه‌ای دیروز _سه‌شنبه هشتم اردیبهشت_ اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی دو روز گذشته حدود ۱۴۰ فلسطینی را در نقاط مختلف کرانه باختری از جمله قدس شرقی بازداشت کرده و بازجویی میدانی از آن‌ها به عمل آورده است.

این نهاد فلسطینی افزود که بازداشت‌ها شامل زنان، کودکان و اسرای آزاده بوده و نظامیان صهیونیست در جریان یورش به شهرک‌های الرام، کفرعقب، اردوگاه قلندیا در شمال قدس و الظاهریه در الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری، این افراد را بازداشت کرده‌اند.

نظامیان صهیونیست همچنین با یورش به منازل برخی از ساکنان این مناطق اقدام به بازجویی از ساکنان خانه‌ها کرده‌اند.

باشگاه اسیر فلسطینی تأکید کرد که انجام بازجویی‌های میدانی به یکی از بارزترین‌ سیاست‌های ارتش رژیم صهیونیستی در جریان یورش به مناطق مختلف تبدیل شده که در چارچوب سیاست مجازات جمعی علیه گروه‌های مختلف جامعه فلسطینی، اعمال می‌شود.

در بیانیه این نهاد فلسطینی آمده است که نظامیان صهیونیست در جریان بازداشت فلسطینیان برخی تخلفات را از جمله ضرب و جرح بازداشت‌شدگان، ارعاب آن‌ها و خانواده‌هایشان، تخریب و مصادره اموال و خودروها و تخریب زیرساخت‌ها، مرتکب شده‌اند.

در این بیانیه آمده است که نظامیان صهیونیست همچنین از برخی از بازداشت‌شدگان به عنوان سپر انسانی استفاده کرده و با هدف تحت فشار قرار دادن بازداشت‌شدگان، اعضای خانواده‌های آن‌ها را بازداشت و اقدام به تخریب خانه‌ها کرده‌اند.

در حال حاضر بیش از ۹۳۰۰ اسیر فلسطینی از جمله ۳۵۰ کودک و ۶۶ زن در اسارت رژیم صهیونیستی هستند که از شکنجه، گرسنگی و بی‌توجهی به درمان بیماری رنج می‌برند و طبق گزارش‌ نهادهای حقوقی فلسطینی تاکنون شمار زیادی از این اسرا شهید شدند.

کد خبر 967402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.