الزام ارائه مقاله برای دفاع از پایان‌نامه حذف شد

وزیر علوم از تسهیل مقررات دفاع از پایان‌نامه و رساله‌های تحصیلات تکمیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی صراف در نشست مشترک با اعضای کمیسیون آموزش و هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت انعطاف‌پذیری در مقررات آموزشی از تسهیل شرایط دفاع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در شرایط فعلی کشور خبر داد.

وی افزود: تسهیل مقررات آموزشی از جمله اجازه دفاع از پایان‌نامه‌ و رساله‌های تحصیلات تکمیلی بدون الزام به ارائه مقاله از جمله اقداماتی است که برای کاهش فشار بر دانشجویان در این شرایط اتخاذ شده است.

به گزارش ایمنا، پیش از این انتشار مقاله علمی به‌عنوان یکی از پیش‌شرط‌های دفاع از پایان‌نامه و رساله در دانشگاه‌های مختلف الزامی بود و این مقررات به‌عنوان بخشی از سیاست ارتقای تولیدات علمی به‌شمار می‌رفت.

با توجه به شرایط ویژه کشور در دوران پس از جنگ و با توجه به محدودیت‌های موجود از نظر دسترسی به اینترنت و حضور نداشتن دانشجویان در دانشگاه‌ها، این تصمیم به‌عنوان بخشی از تسهیلات فراهم شده برای دانشجویان ارائه شده است.

کد خبر 967075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.