خدمت‌رسانی به بیش از یک‌میلیون نفر توسط بشردوستان جوان هلال‌احمر خوزستان 

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان با اشاره به کمک به بیش از یک‌میلیون نفر در جنگ رمضان گفت: ۱۸ موکب با مشارکت ۱۰۰ عضو داوطلب، در خدمت‌رسانی به ۴۷۵ هزار و ۴۲۰ بهره‌ور ایفای نقش کرده‌اند.

حسن عبودی‌مزرعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: جمعیت هلال‌احمر استان با بهره‌گیری از تیم‌های عملیاتی متخصص در حوزه‌های امدادی، حمایت روانی و اجتماعی آماده خدمت‌رسانی به هموطنان است.

وی با اشاره به فعالیت‌های تیم‌های سازماندهی شده در قالب دادرس پیشرفته افزود: این تیم‌ها که وظیفه تخصصی جانمایی، طراحی، برپایی اردوگاه‌های اسکان اضطراری و توزیع اقلام میان آسیب‌دیدگان را بر عهده دارند، با تشکیل ۱۸ تیم عملیاتی و سازماندهی ۲۵۲ عضو فعال، در مجموع به ۶۶۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان خدمت‌رسانی کرده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان با اشاره به اهمیت سلامت روان در حوادث گفت: تیم‌های سحر با هدف ایجاد فضای امن و کاهش آلام آسیب‌دیدگان، در سوانح و بلایا فعال هستند و این تیم‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم با ۲۲ گروه و ۳۰۸ عضو داوطلب در مجموع به ۸۸۴ هزار و ۴۶۸ نفر خدمت‌رسانی داشته‌اند.

عبودی‌مزرعی اضافه کرد: فعالیت این تیم‌ها شامل برپایی فضای دوستدار کودک (CFS)، غربالگری، ارائه کمک‌های اولیه روان‌شناختی و مشاوره (PFA) به آسیب‌دیدگان تولید محتوای رسانه‌ای مرتبط است.

تیم‌های سحاب (سفیران حمایت‌های امدادی و بشردوستی)

وی تصریح کرد: تیم‌های سحاب به‌عنوان سفیران سلامت در تجمعات و حوادث وظیفه ارائه اقدامات امدادی اولیه از جمله کنترل فشار خون، تست قند خون و رسیدگی به آسیب‌های احتمالی همچون کنترل خون‌ریزی، پانسمان و بانداژ را بر عهده دارند، در این بخش، ۳۶ عضو داوطلب در قالب ۱۸ تیم به ۱۰ هزار و ۶۰۴ نفر ارائه خدمت کرده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان با اشاره به فعالیت مواکب هلال‌احمر خوزستان گفت: ۱۸ موکب با مشارکت ۱۰۰ عضو داوطلب در خدمت‌رسانی به ۴۷۵ هزار و ۴۲۰ بهره‌ور ایفای نقش کرده‌اند و تلاش شبانه‌روزی برای ارائه خدمات شایسته به همه مردم در دستور کار این مواکب قرار داشته است.

کد خبر 966632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.