گام بزرگ به‌سوی قهرمانی برای توپچی‌ها

آرسنال بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر بازگشت، اما مسیر قهرمانی از اینجا به بعد به‌شدت پرتنش و عصبی به نظر می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ESPN، آرسنال بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر بازگشت، اما مسیر قهرمانی از اینجا به بعد به‌شدت پرتنش و عصبی به نظر می‌رسد.

رسانه‌های لندن گزارش می‌دهند در حالی که طی روزهای اخیر صحبت‌های زیادی درباره لزوم ریسک‌پذیری بیشتر آرسنال، بازی تهاجمی‌تر و حتی احتمال تعیین قهرمان لیگ برتر بر اساس تفاضل گل مطرح شده بود، شاگردان میکل آرتتا روز شنبه دوباره به سبک همیشگی و محتاطانه خود بازگشتند.

گل تماشایی ابره‌چی ازه در دقیقه نهم، برجسته‌ترین لحظه دیداری بود که از نظر کیفیت فنی چندان بالا نبود، اما از نظر هیجان، درگیری و استرس در بالاترین سطح قرار داشت؛ مسابقه‌ای که در نهایت با پیروزی یک بر صفر آرسنال مقابل نیوکاسل به پایان رسید.

با این برد، توپچی‌ها دوباره به صدر جدول برگشتند و این فرصت را دارند که پیش از بازی بعدی منچسترسیتی مقابل اورتون، اختلاف خود را به شش امتیاز افزایش دهند، با این حال، بر اساس نمایشی که در این مسابقه ارائه دادند، مشخص است که در چهار بازی باقی‌مانده لیگ برتر، هیچ‌چیز قابل پیش‌بینی یا تضمین‌شده نیست و مسیر پیش‌رو مملو از فشار و دلهره خواهد بود.

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال پس از بازی مقابل نیوکاسل اظهار کرد: باید واقعیت را بپذیریم؛ چند بازی دیگر باقی مانده است و ما در جایگاهی هستیم که هستیم. پس از ۲۲ سال بدون قهرمانی، انتظار ندارم مسیر رسیدن به‌عنوان قهرمانی پر از گل‌ها و موسیقی زیبا باشد. قرار است همین‌طور سخت و پرفشار باشد و ما برایش آماده‌ایم.

هزینه این پیروزی مهم شاید از دست رفتن قهرمانی باشد

این پیروزی البته که بدون هزینه هم نبود. کای هاورتز بعد از گذشت نیم‌ساعت از بازی با مصدومیتی که به نظر می‌رسید از ناحیه کشاله ران باشد، مجبور به ترک زمین شد و ابره‌چی ازه هم اندکی پس از آغاز نیمه دوم تعویض شد.

آرتتا طبق معمول توضیح دقیقی درباره شدت مصدومیت این دو بازیکن ارائه نداد، اما به احتمال زیاد هر دوی آن‌ها برای سفر به اسپانیا و دیدار رفت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید در روز دوشنبه در هاله‌ای از ابهام قرار دارند.

آرسنال در این مسابقه مالکیت توپ کمتری داشت، شوت‌های کمتری زد و حتی از نظر شاخص امید گل (xG) نیز پایین‌تر از نیوکاسلی قرار گرفت که حالا پنج شکست متوالی را تجربه کرده است و چند مهره کلیدی خود از جمله آنتونی گوردون و تینو لیورامنتو را در اختیار نداشت.

نمایش جنگنده آرسنال در شکست مقابل منچسترسیتی در اتحاد،  کنار پیروزی خفیف یک بر صفر سیتی برابر برنلی در اواسط هفته، بحث‌هایی را درباره اهمیت پیروزی‌های پرگل و نقش تفاضل گل در کورس قهرمانی به راه انداخته بود به‌ویژه در شرایطی که فاصله دو تیم صدر جدول به گل‌های زده وابسته  است.

با این حال، اگر بخواهیم منصفانه صحبت کنیم، باید بگوییم آرتتا پیش از این بازی هیچ تمایلی به دامن زدن به چنین بحث‌هایی نشان نداد و به همین دلیل هم چندان عجیب نبود که تیمش دوباره به سبک اصلی خود بازگردد؛ گل زدن از روی ضربات ایستگاهی و سپس محافظت از برتری.

یک گام بزرگ به سوی قهرمانی برای توپچی‌ها

اضطراب در سکوها و تنش در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی

گل پیروزی‌بخش اِزه به‌طور دقیق همان لحظه‌ای بود که آرسنال برایش این بازیکن را جذب کرده بود. هواداران مدت‌ها خواهان استفاده بیشتر از ستاره ۶۰ میلیون پوندی تیمشان بودند و قرار گرفتن او برای دومین بازی متوالی در سمت چپ خط حمله، نوعی پیام واضح از سوی آرتتا به حساب می‌آمد.

با این حال، فضای ورزشگاه همچنان پر از اضطراب بود، تا جایی که حتی روی سه کرنر متوالی که آرسنال به شکل کوتاه کار کرد، صدای نارضایتی هواداران به گوش می‌رسید. کرنر دوم یک فرصت اولیه برای اِزه ایجاد کرد که ضربه‌اش با پای چپ به بیرون رفت، اما در کرنر سوم که توسط نونی مادوئکه ارسال شد و هاورتز توپ را به اِزه رساند، این بازیکن توانست با یک ضربه دقیق از پشت محوطه جریمه، توپ را از کنار نیک پوپ عبور دهد.

ادی هاو، سرمربی نیوکاسل پس از بازی گفت: ما انتظار نداشتیم آن‌ها این‌طور کرنر کوتاه کار کنند. برایش آماده بودیم، اما اجرای خوبی نداشتیم.

این گل باعث شد آرسنال رکورد بیشترین گل از روی کرنر در تاریخ لیگ برتر (۱۷ گل)  همچنین بیشترین گل از روی کرنر برای پیش افتادن یک بر صفر (۱۰ گل) را به نام خود ثبت کند.

با این حال، گل زودهنگام هم نتوانست آرامش را به تیم تزریق کند. پس از فروکش کردن همکاری‌های مارتین اودگارد و مادوئکه، این نیوکاسل بود که در پایان نیمه اول خطرناک‌تر ظاهر شد، هرچند در ضربات نهایی دقت کافی نداشت.

نیمه دوم هم روند مشابهی داشت. هاو در دقیقه ۶۶ یوآنه ویسا و هاروی بارنز را به میدان فرستاد و ده دقیقه بعد نیک وولتماده را وارد بازی کرد. همین تعویض‌ها بهترین موقعیت نیوکاسل را خلق کردند؛ جایی که وولتماده با یک پاس هوشمندانه توپ را به ویسا رساند، اما او از فاصله هشت یاردی توپ را به بالای دروازه زد.

دقایقی قبل از آن، نیک پوپ خوش‌شانس بود که از کارت قرمز فرار کرد؛ برخورد او با گیوکرش می‌توانست اخراج دروازه‌بان را به دنبال داشته باشد، اما حضور مالیک تیاو در پوشش دفاعی باعث شد VAR تصمیم به ادامه بازی بگیرد.

آرتتا اما نظر دیگری داشت و در حرکتی غیرمنتظره، به‌طور داوطلبانه از داوری این مسابقه و حتی دیدار قبلی مقابل منچسترسیتی انتقاد کرد و در کنفرانس خبری اظهار کرد: به نظر من کارت قرمز بود. ۱۰ بار صحنه را دیدم. اگر فوتبال بازی کرده باشید، می‌دانید که این کارت قرمز است. این دومین بار در دو بازی است؛ مقابل سیتی هم وقتی هاورتز در موقعیت گل قرار داشت و خطا شد، آن هم باید کارت قرمز می‌بود.

وی در ادامه افزود: این‌ها همان جزئیاتی هستند که تفاوت ایجاد می‌کنند. امیدوارم تغییر کند. من دارم واقعیت را می‌گویم؛ در لحظات حساس که همه‌چیز در خطر است، باید همه‌چیز به نفعمان پیش برود، اما این‌طور نشده است.

در پایان مسابقه، نشانه‌های خستگی به‌طور کامل در بازیکنان آرسنال مشهود بود. اودگارد پس از سوت پایان روی زمین افتاد، گابریل مارتینلی خم شده بود و هینکاپیه به‌طور کامل از نفس افتاده به نظر می‌رسید؛ اما آن‌ها باید خیلی زود به تمرینات برگردند و بر کابوس دزدیده شدن جام توسط سیتی پایان دهند.

کد خبر 966338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.