به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابطعمومی محیط زیست استان، احمد رادمان اظهارکرد: دومین مرحله پاکسازی حاشیه جاده میانگذر پارک ملی گلستان با مشارکت نیروهای مردم نهاد سبز گامان دکتر بسکی، کارکنان ادارات محیط زیست پارک ملی گلستان و گنبدکاووس، کارکنان جنگلبانی تنگراه و بخشداری لوه به همراه دهیاران تنگراه و ترجلی برگزار شد.
وی افزود: شرکتکنندگان در این پویش با هدف ارتقای آگاهی عمومی و مسئولیت پذیری اجتماعی نسبت به محیط زیست و کاهش آلودگیها و زبالههای رها شده در حریم پارک ملی گلستان، محدوده وسیعی از حاشیه جاده میانگذر پارک ملی گلستان را پاکسازی کردند.
رئیس اداره پارک ملی و ذخیره گاه زیست کره گلستان گفت: تداوم این حرکتها هر ساله بازتاب دهنده عزم جدی فعالان و مسئولان منطقه برای حفظ سلامت اکوسیستم و صیانت از این میراث طبیعی ارزشمند است.
وی عنوان کرد: مسئولان حاضر در این برنامه ضمن تقدیر از مشارکت داوطلبانه فعالان، بر اهمیت فرهنگسازی و رعایت اصول زیست محیطی توسط مسافران و گردشگران عبوری تأکید کردند.
نظر شما