عامل اصلی افزایش قیمت مرغ از زبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عامل اصلی افزایش قیمت مرغ، ناشی از کاهش جوجه‌ریزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی، امروز_ جمعه، چهارم اردیبهشت_ در نشست ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به شرایط خاص جنگی و آماده‌باش نیروهای مسلح، اظهار کرد: مدیریت دقیق بازار و قیمت‌ها برای جلوگیری از ایجاد نارضایتی عمومی در شرایط کنونی ضروری است.

وی با بیان اینکه دشمن در طول ۴۷ سال گذشته در همه مسیرها با شکست مواجه شده و آخرین حربه‌های او شامل جنگ نظامی، اغتشاشات و جنگ تحمیلی بوده است، افزود: دشمن به این نتیجه رسیده تنها مسیری که می‌تواند به اتحاد و وحدت مردم ضربه بزند، بازار و قیمت‌ها و ایجاد نارضایتی مردم از طریق بازار است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر لزوم فعالیت شبانه‌روزی مدیران و برگزاری روزانه جلسات ستاد تنظیم بازار با تمرکز بر موضوعات خاص، از تلاش دشمن برای ضربه زدن از طریق ایجاد اختلال در بازار هشدار داد و گفت: همه مسئولیت اجتماعی دارند و باید دست به دست هم، مشکلات را حل کنیم.

وی با بیان اینکه در کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و ذخایر نهاده‌های دامی کافی است، در خصوص افزایش قیمت مرغ، کاهش جوجه‌ریزی را عامل اصلی دانست و تصریح کرد: تا فرآیند بازار مرغ، قیمت تخم‌مرغ و توزیع مرغ منجمد برای کنترل قیمت، مدیریت شود.

رحمانی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در صنعت پتروشیمی و فولاد، خاطرنشان کرد: مشکلات ملی در این حوزه‌ها را ناشی از شرایط جنگی است و در این خصوص با وزارت صمت مکاتبه می‌شود.

وی پیگیری و رفع مشکل لاستیک را خواستار شد و افزود: نباید وقفه‌ای در کار حمل و نقل نهاده‌های دامی، کالاهای اساسی و سایر ملزومات ایجاد شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر پیگیری طرح «از مزرعه تا سفره» تاکید کرد و گفت: در اختصاص سهمیه آرد به نانوایی‌ها، سهمیه ترمیمی کافی است و کسر سهمیه برخی واحدها ناشی از عدم استفاده از مکانیزه سامانه «نانی‌نو» است.

وی بر راه‌اندازی و استفاده از ظرفیت میدان میوه و تره‌بار برای کنترل قیمت میوه تاکید و تصریح کرد: نباید اجازه دهیم گرانی‌ها دغدغه مردم شود.

کد خبر 965936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.