وحدت ملی شرط موفقیت در مسیر اقتصاد مقاومتی است

امام جمعه شیراز با اشاره به شعار سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی» بر همکاری دستگاه‌ها و مردم برای پیشبرد برنامه‌های اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز _جمعه چهارم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز شیراز با توصیه مجدد مؤمنان به تقوا، پرهیزکاری و خداترسی، تقوا را مسیر عزت و سعادت دنیا و آخرت دانست و با اشاره به فرارسیدن ایام نورانی پیش‌رو، یازدهم ذی‌القعده و سالروز میلاد حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) را پایان‌بخش دهه کرامت عنوان و اظهار کرد: همه ما ادب، سلام و ارادت خود را به ساحت حضرت احمد بن موسی (ع) تقدیم می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه امروز ششم ذی‌القعده است، برگزاری آیین بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) در سومین حرم اهل‌بیت (ع) را مایه افتخار مردم فارس و شیراز دانست و افزود: از شب گذشته برنامه‌های متعددی برای این مناسبت تدارک دیده شده و امشب نیز اجتماع مردم در مقابل حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار خواهد شد.

امام جمعه شیراز گفت: این اجتماع با حضور اقشار مختلف مردم، فعالان فرهنگی و اجتماعی و علاقه‌مندان به اهل‌بیت (ع) شکل خواهد گرفت.

دژکام در بخش دیگری از سخنان خود به پنجم اردیبهشت و حادثه طبس اشاره کرد و آن را «واقعه‌ای عبرت‌آموز در تاریخ انقلاب اسلامی» خواند و با بیان اینکه در آن دوران ایران از توان دفاعی امروز برخوردار نبود، اظهار کرد: در عملیات موسوم به پنجه عقاب، طوفان شن موجب زمین‌گیر شدن هواپیماهای آمریکا شد.

وی این رخداد را نشانه‌ای از «اتکای مردم به ایمان و حرکت در مسیر اعتقادی» دانست.

امام جمعه شیراز همچنین به رخدادهای سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: بر اساس آنچه مسئولان اعلام کرده‌اند، آمریکا بار دیگر تلاش کرد قدرت‌نمایی کند، اما نتیجه‌ای به دست نیاورد.

دژکام در ادامه، وحدت ملی را رمز موفقیت کشور دانست و با اشاره به سخنان اخیر برخی مقامات آمریکایی، اظهار کرد: این ادعاها با هدف ایجاد اختلاف مطرح می‌شود.

وی افزود: بر اساس آنچه در فضای مجازی منتشر شده، روسای سه قوه بر تبعیت از رهبری و وحدت کامل میان قوا تأکید کرده‌اند.

امام جمعه شیراز با اشاره به شعار سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی»، بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها و مردم تأکید کرد و گفت: گزارش‌های اولیه از آغاز اقدامات اقتصادی در استان فارس امیدوارکننده است و جزئیات آن در خطبه‌های آینده اعلام خواهد شد.

دژکام در بخش پایانی سخنان خود از مردم خواست در حمایت از رزمندگان فعال در جبهه‌ها مشارکت کنند، در این راستا ستاد حمایت از جنگ رمضان و رزمندگان در استان فارس تشکیل شده و فعالیت مجموعه‌های مردمی نیز در حال هماهنگی است.

وی افزود: کمک‌ها باید به‌گونه‌ای سامان یابد که نیازهای مناطق مختلف به‌صورت متوازن تأمین شود.

کد خبر 965896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.