لحظه‌ فداکاری یک پرستار؛ روایت اشک و امید در بیمارستان

در جریان حملات هوایی وحشیانه‌ آمریکا و رژیم صهیونیستی به تهران، ویدیویی از دوربین‌های مداربسته‌ بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص)، جهانیان را شگفت‌زده کرد؛ ویدیویی که نشان می‌دهد ندا سلیمی، پرستار فداکار این بیمارستان، در لحظه‌ انفجار سه نوزاد تازه‌متولد شده را از تخت‌ها برمی‌دارد و به سمت پناهگاه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ساعت ۱۱:۴۰ صبح دهم اسفند، وقتی که تهران هنوز از شوک آغاز جنگ ناگهانی بیرون نیامده بود، بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) در خیابان یاسمی، صحنه‌ای از حماسه‌ای خاموش را رقم زد.

این بیمارستان که دیوار به دیوار ساختمان هلال‌احمر قرار دارد، نه یک هدف نظامی، بلکه پناهگاه زندگی بود و در طبقه‌ پنجم، در بخش نوزادان، سه نوزاد نوپا شامل یک دختر و دو پسر بودند که کمتر از یک ساعت از تولدشان می‌گذشت، آن‌ها هنوز نه گریه‌ نوزادی را کامل تجربه کرده بودند و نه دنیای بیرون را دیده بودند، اما سرنوشت آن‌ها در گرو یک تصمیم ناگهانی بود.

ندا ناجی فرشتگان بی‌پناه شد

ندا سلیمی، پرستار سی‌وهفت‌ساله با ۱۳ سال سابقه‌ خدمت و مادر یک پسربچه شش‌ساله، روی صندلی نشسته بود که ناگهان موج انفجار موشک دشمن، ساختمان را لرزاند. صدای فریادها، ریزش آوار و هرج‌ومرج شدید، فضای بیمارستان را فراگرفت.

ترسی عمیق در وجود همه جاری بود، اما واکنش ندا، فراتر از غریزه‌ بقا بود. او بدون حتی یک لحظه‌ تردید، از جا بلند شد، نه برای خروج خود، بلکه به سمت تخت‌های آن سه نوزاد بی‌دفاع.

فداکاری یک مادر؛ صحنه‌ای که میلیون‌ها بار دیده شد

در ویدیویی که از دوربین‌های مداربسته بیمارستان ثبت شده و میلیون‌ها بار بازبینی شده است، صحنه‌ای تکان‌دهنده دیده می‌شود، زنی که با عجله‌ای سرشار از عشق، سه نوزاد کوچک را از تخت‌ها برمی‌دارد و با تمام سرعت از اتاق خارج می‌شود.

او می‌دانست که وزن این نوزادان تازه‌متولدشده، در برابر موج انفجار یا ریزش سقف، هیچ است، اگر آن‌ها را رها می‌کرد، شاید شهادت آنها را در آغوش می‌گرفت، اما ندا تصمیم گرفت زندگی خود را فدای زندگی سه نوزاد کند.

لحظاتی که ندا سه نوزاد را در آغوش گرفت، لحظه‌ وصال بود، همکارانش به او رسیدند و نوزادان را یکی‌یکی از بغل او گرفتند، مادران این سه فرشته، هنوز در اتاق عمل بودند و در حال بهبودی از زایمان و والدین این نوزادان از نام مادر که روی دستبندهای شناسایی نوزادان نوشته شده بود، پیدا شدند.

لحظه‌ فداکاری یک پرستار؛ روایت اشک و امید در بیمارستان

ایران فرشته‌هایی دارد که برای نجات زندگی از هیچ نمی‌ترسند

در آن هرج‌ومرج، وقتی که نوزادان سالم به آغوش مادرانشان رسیدند، صحنه‌ای از اشک و گریه‌ شیرین شکل گرفت. مادران که فکر می‌کردند فرزندانشان زیر آوار مانده‌اند یا به شهادت رسیده‌اند، با دیدن چهره‌ معصوم فرزندان، از خوشحالی و ترس فزاینده اشک می‌ریختند و حتی چند روز بعد نیز با بخش نوزادان تماس گرفتند تا از این فرشته‌ نجات تشکر کنند.

این روایت، نمادی از بلوغ اخلاقی ملت ایران است، جایی که در اوج وحشت جنگ، انسانیت بر غریزه‌ بقا پیروز می‌شود و ندا سلیمی، با نجات سه نوزاد ثابت کرد که ایران حتی در تاریک‌ترین لحظات تاریخ، دارای فرشته‌هایی است که برای نجات زندگی، از آتش و مرگ نمی‌هراسند.

گوشه ناچیزی از جان‌فشانی‌ها و فداکاری‌های فرزندان ایران

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس با بازنشر فیلم مربوط به نجات نوزادان توسط پرستار بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) در جریان حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به این مرکز درمانی نوشت:

«آنچه در تصاویر برخی دوربین‌های مدار بسته ثبت می‌شود تنها گوشه ناچیزی از جان‌فشانی‌ها و فداکاری‌های فرزندان عزیز ایران است.

دختر عزیزم ندا سلیمی از شما و همه آنان که جانانه پای کار ایران ایستاده‌اند، تشکر می‌کنم.»

کد خبر 965808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.