تکمیل ۱۷ پروژه فضای سبز شهری در شهر اصفهان

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری اصفهان با اعلام جزئیات پروژه‌های طراحی بازآفرینی مناطق پانزده‌گانه و ناژوان، از تکمیل ۱۷ پروژه فضای سبز شهری با بودجه مصوب بیش از ۳ هزار و ۶۷۸ میلیارد تومان و مساحت نزدیک به ۲ میلیون متر مربع خبر داد.

مجتبی حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بازآفرینی فرایندی است که به خلق فضاهای جدید با حفظ ویژگی‌های اصلی فضایی در دو بخش کالبدی و فعالیتی منجر می‌شود.

وی افزود: این فرایند به‌طور جامع و یکپارچه، مجموعه اقداماتی است که به حل مسائل می‌انجامد و بهبود دائمی در شرایط اقتصادی، کالبدی، اجتماعی و زیست‌محیطی بافت تغییریافته را ایجاد می‌کند.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری اصفهان تأکید کرد: پروژه پارک کودک در منطقه یک با بودجه ۳۶ میلیارد تومانی در مساحت ۶۶ هزار متر مربع به صورت ۱۰۰ درصدی به بهره‌برداری رسیده است.

حق‌شناس گفت: پارک مشکین در منطقه ۲ با بودجه ۱۷ میلیارد تومان و مساحت ۳۰ هزار و ۴۷ متر مربع و میدان نقش‌جهان در منطقه ۳ با بودجه ۲۰ میلیارد تومان و مساحت ۸۰ هزار و ۵۹ متر مربع هر دو ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته‌اند.

وی ادامه داد: پارک مشتاق در منطقه ۴ با بودجه ۲۶ میلیارد تومان و مساحت ۱۵۰ هزار و ۱۰۰ متر مربع و پارک بزرگ سپاهان‌شهر در منطقه ۵ با بودجه ۱۲۰ میلیارد تومان و مساحت ۲۱۷ هزار و ۳۴۱ متر مربع نیز به‌طور کامل تکمیل شده‌اند.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: میدان شهید قوچانی در منطقه ۶ با بودجه ۲۶ میلیارد تومان و مساحت ۷۳ هزار و ۷۴۸ متر مربع و چشمه خونین در منطقه ۷ با بودجه ۱۷۰ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان و مساحت ۱۷۰ هزار و ۵۰۰ متر مربع هر دو پیشرفت ۱۰۰ درصدی دارد.

حق‌شناس گفت: چشمه کساره در منطقه ۸ با بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان و مساحت ۳۰۰ هزار و ۱۵۳ متر مربع و پارک گل محمدی در همین منطقه با بودجه ۳۵۰ میلیارد تومان و مساحت ۹۲ هزار و ۵۵۷ متر مربع به‌طور کامل تکمیل شده است.

وی افزود: پارک بهاران در منطقه ۹ با بودجه ۱۲۰ میلیارد تومان و مساحت ۳۲۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع و بلوار سراج در منطقه ۱۰ با بودجه ۹۰۰ میلیارد تومان و مساحت ۲۵ هزار متر مربع ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری اصفهان تأکید کرد: میدان کهندژ در منطقه ۱۱ با بودجه ۲۰۰ میلیارد تومان و مساحت ۷۰ هزار و ۱۰۰ متر مربع و پارک عادلی در منطقه ۱۲ با بودجه ۲۶۰ میلیارد تومان و مساحت ۷۳ هزار و ۷۴۸ متر مربع هر دو با پیشرفت ۱۰۰ درصدی تحویل شهروندان شده است.

حق‌شناس گفت: پارک سروستان در منطقه ۱۳ با بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان و مساحت ۶۰ هزار و ۱۸۴ متر مربع و پارک آزادگان در همین منطقه با بودجه ۱۵۰ میلیارد تومان و مساحت ۴۵ هزار و ۹ متر مربع هر دو به‌طور کامل تکمیل شده‌اند.

وی ادامه داد: پارک دستغیب در منطقه ۱۴ با بودجه ۲۵۰ میلیارد تومان و مساحت ۳۷ هزار متر مربع و پارک سلمان فارسی در منطقه ۱۵ با بودجه ۲۰۰ میلیارد تومان و مساحت ۲۷ هزار و ۴۷۵ متر مربع نیز از پیشرفت ۱۰۰ درصدی برخوردار هستند.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: مجموع بودجه مصوب این ۱۷ پروژه شاخص فضای سبز شهری بیش از ۳ هزار و ۶۷۸ میلیارد تومان و مساحت کل آن‌ها نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار متر مربع است که همه با ۱۰۰ درصد پیشرفت به سرانجام رسیده است.

کد خبر 965752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • خادم العباس IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    یکی از بهترین مدیران شهر که واقعا هم از نظر پاکدستی بی نظیر هستند و هم از نظر کار چندین سال با ایشان کار میکردم به جز کار و انسانیت از ایشان ندیدم هرکجا هستید جناب مهندس خدا حافظ شما باشه