اطلاع‌رسانی تخلفات واحدهای صنفی با بنر در خرم‌آباد

فرماندار خرم‌آباد گفت: لازم است اقدامات نظارتی به‌صورت ملموس برای مردم قابل مشاهده باشد و در همین راستا، تخلفات واحدهای صنفی با نصب بنر به اطلاع شهروندان برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، نورالدین درمنان امروز _پنجشنبه سوم اردیبهشت _ در جلسه تنظیم بازار خرم‌آباد اظهار کرد: نظارت مستمر بر عملکرد واحدهای صنفی به‌ویژه نانوایی‌ها ضروری است و دستگاه‌های نظارتی باید با هرگونه گران‌فروشی، احتکار و کم‌فروشی برخورد جدی داشته باشند.

وی با اشاره به لزوم اثربخشی اقدامات نظارتی افزود: در صورت مشاهده هرگونه کم‌کاری، برخورد قانونی با واحدهای متخلف بدون اغماض انجام خواهد شد تا بازار به سمت ثبات و شفافیت حرکت کند.

فرماندار خرم‌آباد با بیان نارضایتی شهروندان از کمیت و کیفیت نان گفت: ارتقای کیفیت نان و ساماندهی ساعات فعالیت نانوایی‌ها باید در اولویت قرار گیرد و نظارت‌ها به‌گونه‌ای باشد که رضایت عمومی حاصل شود.

وی همچنین تغییر کاربری نانوایی‌ها را ممنوع اعلام کرد و گفت: هرگونه تغییر کاربری خارج از ضوابط، تخلف محسوب شده و با آن برخورد می‌شود.

درمنان در ادامه با تفکیک میان «گرانی» و «گران‌فروشی» خاطرنشان کرد: لازم است اقدامات نظارتی به‌صورت ملموس برای مردم قابل مشاهده باشد و در همین راستا، تخلفات واحدهای صنفی با نصب بنر به اطلاع شهروندان برسد.

کد خبر 965740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.